Kalnų dviratis amortizatorius priekinės šakės padengti peties išnirimas pratęsimo XCM/XCR/XCT/RST removal tool Priekinės Šakės Remonto Įrankis

0
0 Atsiliepimai

€1.12 €0.84
Kiekis:
  • Kategorijos: Dviračių Dalys
  • Žymos: vbreak dviračių šakės, lutu standus fork, 100 dviračių šakės, kona standus fork, didelis priekinis dviračio šakių, ulzzang šakės, priekinis amortizatorius honda, šakių kalnų dviračių rock shock, dvigubas pečių rankinės, pilka dviračių šakės.

SKU: 110397

savybės: *1. Pagamintas iš aliuminio lydinio, didelis kietumas, atsparumas korozijai ir deguonies pasipriešinimo, ir jokių rūdžių; *2. Veržliaraktis yra apie 4mm storio, išskirtinį ir mažas, ir šviesos svorio, patogu ir lengva nešti; *3. Taikoma šakės, tokių kaip XCR/XCT/XCM/RST.specifikacija: Medžiaga: aliuminio lydinys Spalvos: mėlyna (kaip parodyta paveikslėlyje) Svoris: apie 12g Pakavimo kiekis: 12*5*0.5 cm Pakuotės Turinys: Priekinės šakės peties padengti raktas*1 pastaba: 1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, bet ir dėl skirtingos aplinkos šviesos ir ekranas nuo prietaiso parametrų, gali būti tam tikrų nukrypimų nuo nuotraukos pamatysite ir daiktų sau, supraskite. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Svoris about 12g
Spalva Mėlyna
Pakaba Taip
Naudoti Kalnų Dviračiai, Kelių Dviračiai
Ratų Dydis 12-16 colių
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris dviračio priekinės šakės amortizatorius šalinimas šalinimo įrankis
Medžiaga Aliuminio

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.