7.4 V 8.4 V ličio polimero baterija žaidėjas kortelių skaitytuvą, vidaus ryšio nustatymo įranga, 2200mAh

0
0 Atsiliepimai

€29.93 €15.27
Kiekis:
  • Kategorijos: Baterijų
  • Žymos: baterija sg900 74v 2200mah, polimerų ličio jonų baterija 4200mah, baterijos ličio polimeras, akumuliatorius 37v 2200mah, xiaomi baterija 836 wh 2200mah, baterijos kroviklis 74v 2200mah, baterijos ličio cr2, li polimeru baterija 3.7 v 602040, 18650 74v baterija 2200mah 2s, baterijos ličio geležies.

SKU: 110746

Sveiki atvykę Į Mūsų Parduotuvę, Jei jums reikia p nuomos tvarka,Ačiū!Patarimai: Sveiki,draugas,atkreipkite dėmesį,Jei proto nereikia pirkti,tikiuosi, jūs galite suprasti,Ačiū! 1. Prieš pirkdami, prašome patvirtinkite savo mašina, ar remti šį batteryBattery modelis yra sizeas ilgai, kaip tinkamą dydį galite. 2. Baterijų Įtampa 3,7 V-4.2 V normalBattery Dydis ir Talpa yra klaida rangeBut mes galime rasti tinkamą vienas skirtas jums. 3. Dauguma rūšių baterijų nebuvo purškiamas Baterija ModelVoltageCapacityetc., NE Mažmeninės prekybos BoxPacked Saugiai Burbulas Maišelį. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. Jei šis punktas su plug atminkite, kad pasakyti mums, kokios plug jūs wantotherwise mes atsiųsime elementą, be jungties jums.Funkcijos: 1. 100% brand new. 2. Aukštos kokybės ir didelės talpos. 3. Įmontuota apsaugos grandinę PCM už kelią per įkrauti arba per iškrovimas. 4. Paketą sudaro: 1 x VNT. ličio polimerų Įkraunamą bateriją.Programos 1. Baterija yra įrengta apsauginė plokštė, kuri turi funkcijų, užkirsti kelią per apmokestinimo, per iškrovimas, per srovės, trumpo jungimo ir kt. 2. Šis produktas yra daugiausia taikomi MP3 MP4 MP5 Navigatorius GPS PSP "Bluetooth" Žaislai DVR Garsiakalbis Mikrofonas Diktofonas Mobilųjį Telefoną, Avarinis Energijos Tiekimas "Tablet PC" Mobilųjį Telefoną, PDA FOTOAPARATO Maitinimo Banko DVD EVD Smart Laikrodžiai E-knygų Nešiojamojo kompiuterio Sraigtasparnio Elektroninių Cigarečių Butas Rankų Skaitmeninis LED ir kiti elektroniniai prietaisai.

Polimero baterijos naudojimo protingas IC apsaugos grandinės.Stabilų išėjimo srovė yra diapazone 4A-10A (priklausomai nuo parametrų, apsauginė plokštė).Išvesties (tiekimo) srovę baterija, priklauso nuo dabartinės reikalinga įranga.Dabartinė reikalaujama įranga negali viršyti leistiną biudžeto įvykdymo patvirtinimo standartas baterija.Apsuptas nedidelis esamą įrangą, naudoti didelės talpos ir didelės srovės baterijų neturės įtakos įranga.

Baterijos naudoja polimeras ličio jonų baterija, kuri turi privalumų, maža vidinė varža, didelės talpos, keli ciklai, jokio atminties efekto, sprogimų; su pažangios kontrolės ir apsaugos grandinės, tai gali užkirsti kelią antkainį, overdischarge, nuo viršsrovių; gamybos procese naudoja vidinės varžos matuoklis ir kondensatorių spintos platinti porų, baterijų, siekiant užtikrinti nuoseklumą, atitinkantis derinys, siekiant užtikrinti, puikiai įvykdymo rezultatus baterija.

Baterijos, be įkroviklio, nr. prašome spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami atidaryti nuorodą, pirkti atitikimo įkroviklis, saugumo užtikrinimo.

item.taobao.com/item.htm?Id=40618539351

item.taobao.com/item.htm?id=40618539351

Polimerinės kompozitinės baterijos 7.4 V, 2200mAh apsaugos specialistų grupė per praeiti trumpo jungimo apsauga

Pagrindiniai parametrai:

Baterijos tipas: 7.4V2200mAh (papildoma serija apsaugos skydas)

Įtampa: nominali įtampa 7.4 V, pilnas elektros voltage: 8V~8.4 V +V -0.05

Talpa: 2200mAh (2200mAh*2 core)

Apsauginė plokštė darbinė įtampa 5.5 V~8.4 V +V -0.05

Impulsinė srovė: 2A

Įkrovimo srovė: 2A

Švino ilgis: 8CM, arba tiek,.

Baterija švino: taip, kaip parodyta pagrindiniame paveikslėlyje. 2 galvos, jei jums reikia pakeisti, susisiekite su mumis.

Tai gali būti circularly įkrauti ir iškrauti už 1000 kartų.

Baterijos dydis: apie 13,5 mm storio, 36.5 mm ilgio 71mm (+-0.5 mm)

Jei jums reikia pakeisti, susisiekite su mumis.

Dėmesio, prašome atidžiai perskaityti prieš perkant ir naudojant kaip reikalaujama, šiais atvejais atsirado dėl netinkamos naudoti baterijos negrįžtamas valstybės padės jokių garantijų.

1. naudoti specialų įkroviklį prie baterijos ir įkrovimo srovė neturėtų viršyti 1C.

2. Draudžiama poveikio, išardyti, dega, pamerkti į vandenį arba naudoti bateriją virš 60 laipsnių aukštos temperatūros aplinkoje.

3. Baterija yra įrengtos dvi apsauginės plokštelės, todėl akumuliatoriaus nėra tinkamas būti sujungti nuosekliai arba lygiagrečiai, kitaip baterija bus sukelti nesėkmės apsauginė plokštė ir baterija bus išmesti tiesiogiai.

4. Tai yra normalus reiškinys, kad baterijos yra šiek tiek šildomas, kai ji yra naudojama/įkrauta.Jei baterija yra šildomas, kad temperatūra karčios, jis turi būti sustabdytas ir patikrintas, jei jis būtų naudojamas teisingai.

5. jeigu turite kokių nors techninių klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.

6. baterijos trumpo jungimo apsauga, tik reikia pašalinti trumpojo jungimo kaltės gali tęsti.

7. Baterijų kad nėra naudojamas ilgą laiką, turėtų būti pašalintas iš įrangos, sandėliuoti atskirai ir reguliariai tvarkomos.Baterijos turėtų būti įkrauti ir iškrauti kartą per 1-2 mėnesius.Baterijos turėtų būti išlaikoma pusmečio ar 7.8 V įtampa.

Rinkinys Tipas Baterijų Tik
Apsauga pcb
Modelio Numeris Baterija
Pakuotė Taip
Tipas Standartinė Baterija, Li-polimero
Pakaitinis Akumuliatorius Taip
Naudoti Kita
Paslauga Parduotuvė Garantija
Įkrovimo Taip
Dydis Prismatic
Sąlyga 100% Naujas
Kiekis 1pcs
Prekės Pavadinimas yorwats
Kilmės Vieta Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.