Daugiafunkcis Reguliuojamas Profesionalūs Fitneso Suolo,Namų Hantelio Išmatose, sporto Salė Paukščių Mokymo Kėdės,Karšto pardavimo Fitneso Įranga

0
0 Atsiliepimai

€116.32
Kiekis:

SKU: 113029

modname=ckeditor

PATARIMAI

1)krovinių vežimo galima konsultuotis pardavėjui, o pardavėjas atsako laiku ir teikti ekonomiškas gabenimo planą. 2)Jei turite klausimų, susisiekite su mumis internetu.Mes vertiname jūsų konsultacijos.Tai yra geriausias būdas, kad būtų išvengta nereikalingų klausimų.Dėkojame už jūsų paramą 3)Linkime jums geros dienos ir malonu apsipirkti.

PRODUKTO INFORMACIJA

Produkto pavadinimas: Daugiafunkcinis profesionalus hantelio stendo Produkto svoris: 24kg Plotas: 0.4㎡ guolis svoris:200kg

PAKUOTĖS INFORMACIJA

Pakuotės dydis:123*46*18CM Pakuotės svoris:25kg

Instrukcijos

INFORMACIJA

Laivybos sąlygos

1) Mes garantuojame, laivybos per 72 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo (išskyrus švenčių dienomis). 2) prekių pristatymo laikas yra apie. 14 iki 20 darbo dienų (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį, švenčių dienomis), kad dauguma JAV/JK/AS vietų, 3), Prašome susisiekti su mumis, jei jums nereikia gauti pakuotėje ir per 30 dienų 4) įsitikinkite, kad prekių pristatymo adresas yra teisingas.Mes nesame atsakingi už neteisingą ar ne-deliverable adresai.

Grąžinimo ir atlyginimo

Komentarai

Pristatome įmonė

Yiwu Yanchuan Trading Co., Ltd.specializuojasi parduoti daugiafunkcinis nešiojamas namų sporto įrangos.Kaip jau matėme čia, ačiū jums labai už jūsų surinkimo ir jūsų dėmesio, gerovę, vėliau laikotarpis, taip pat bus suteikta jums pirmą kartą.Mūsų kompanija yra skirta pastatas pasaulyje pirmasis pasaulyje-klasės sporto įrangos sprendimų teikėjas, siekiant padėti jums išspręsti poreikius fitneso gyvenimą.Dėkojame už jūsų paramą!Jei jums reikia pirkimas urmu ir geriau konsultacijos dėl produktai:

Medžiaga Aukštos kokybės metalo
Kilmės Žemyninė Kinija
Privalumas Greitas pristatymas / gera kokybė
Pristatymo laikas 2-7 Dienų, jei sandėlyje
Departamentas Pavadinimas VYRAI
Svoris 24kg
Mokėjimo Terminai Kredito Kortele Arba Banko Kortele Arba Paypal
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
PREK.KOD 1 vnt
Modelio Numeris cjw058
Prašymas Daugiafunkcinis Atloštu Valdyba
Tipo sportas Stiprumo Mokymas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.