1pcs Voras Minkštas Masalas 75mm 7g Silikoninis Masalas Dirbtinis Softbait Jaukų Weedless Žvejybos Masalas su Realiomis Dizainas

0
0 Atsiliepimai

€2.48 €1.24
Kiekis:
  • Kategorijos: Žvejyba
  • Žymos: taurės 90mm, 8 kabliukas weedless, kabliukai didelis masalas, kaip weedless kabliukai, drenažo 90mm, kablys anti twist weedless, weedless jig galvutes bcf, audinio 90mm, kabliukai wacky worm weedless, kablys 4 jig.

SKU: 1167836

75mm 7g Swimbaits Didelis Voras Crankbaits Žvejybos Masalas Nuskendo Plaukiojantis Wobblers Lydekas Minnow Suvilioti Žvejybos Reikmenys

Produkto Aprašymas:

Parametrai: 7.5 cm/7g

Tipas: Plūduriuojantis Voras

1. Dirbtinis masalas, specialiai sukurta sidabrinė žuvis, tuščiaviduris gumos įstaiga, anti-susietumas poveikis yra gera.Tai nėra lengva įstrigti kliūtis, kai juoda žuvis dažnai gyvena.Taip pat yra specialus išvaizdą bass (jei norite pulti mažesnių tipo ar mažesnių burną tipo, taip pat galite rasti tipas mažesnis nei 6 cm rinkoje).

2. Natūralus masalas savybės: realus plaukimo stiliaus ir išsamiai apdorojimas, super aštrus kablys, puiki anti-ekstruzijos rezultatus.

3. Ji gali būti "masalas" ir tada "masalas" trijų, gali būti pakartotinai naudojamas, ekonomiškas.

4. Ilgalaikio saugojimo, nereikia ir jauku, patogu ir rūpesčių.

5. Atrodo šiek tiek kaip bouncy kamuolys, ir jis jaučiasi labai patogu!

Produkto specifikacijos:

medžiaga: plastikas

Spalva: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J

Įvadas į Thunder Varlė

Nes kablio savo netikrą masalas yra paslėptas glaudžiai už jus.Taigi, net ir tokioje aplinkoje, su daug vandens augalų, jums nereikės nerimauti apie tai, kaip keletą nepaaiškinamų dalykų.

Todėl šio tipo masalas tinka žvejybai, žvejybos rajonus, pavyzdžiui, "vandens miškas".Tikslinė žuvis paprastai yra žiaurus žuvies, tokios kaip blackfish ir ešeriai.

Kontrolės metodas veikimo Thunder Varlė yra labai lengva.Tiesiog leiskite savo mažai varlė, kad nuolatinis judėjimas ant vandens paviršiaus, ir jūs galite pasiekti poveikį pagundai.Skirtingai nuo kitų būdų, kaip žaisti, jums reikia išlaikyti mesti masalą ir apsisukimo atgal.Perkūnas varlių, taip pat gali plūduriuoti ant vandens visą laiką, jums tik reikia purtyti juos kelis kartus.Tuo metu, rekomenduojama, kad jūs rūkote cigaretę ir laukti, kol žuvis kablys!

Geras veikimas, poveikis vis dar reikia nuolat modeliavimas varlė šokinėja ant vandens paviršiaus.Bet jums reikia šokinėti pamažu, kad žuvys turi galimybę skubėti į paviršių valgyti masalas.Jei jūsų maža varlė pasisekė, kad tempia į vandenį iš tam tikrų žuvų, nesijaudinkite ne šį kartą!Palaukite, kol žuvis valgyti masalas į skrandį, maždaug 5 sekundes, kol jie pradeda smarkiai pakelti stiebą!Atminkite, kad polių turi būti aštri, žiauriai, ir greitai!Jei kablio gali pajungti į kaulus žuvų šiuo metu, tada žuvis yra tikrai tavo!

Į paketą įeina:

1x voras masalas

Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis, Ocean Beach Žvejybos, EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, stream, Vandenyno Roko Žvejybos
Dydis 7.5cm
Tipas Dirbtinis Masalas, Kintama Voras
Modelio Numeris Dirbtinis Masalas
Svoris 7g
Medžiaga Plastikiniai
Vandens Sūraus Vandens Gėlo Vandens
Kiekis 1 vnt
Kilmės Žemyninė Kinija
Kategorijos SUVILIOTI

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.