Žvejybos Ritės GK1000-7000 5.2:1, Metalo Ritės Kūno Rokeris 8KG Max Drag Verpimui Ritės Jūrinės Žvejybos Reikmenys

0
0 Atsiliepimai

€50.19 €25.10
Kiekis:

SKU: 1193554

DUK

1. Jūs galite sutikti OEM ir O DM?

[Atsakyti]: Taip, OEM ir ODM, yra sveikintinas.Mes turime visiškai gebėjimą pritaikyti bet kokio dizaino, formos ir dydžio, kaip už klientų specifinius reikalavimus, įskaitant atidarydami naują pelėsių.

2. Galiu prašymo pavyzdį?

[Atsakyti]: Taip, mes galime pateikti mūsų egzistavo mėginius, kad klientas už nuorodą.T jis mėginio mokestis gali būti grąžinamas, po nutarties patvirtinti, nes, kai jų kiekis yra iki MOQ.

2. Ar aš galiu gauti nuolaida, jei mano, kad yra didelis vienas?

[Atsakyti]: Taip , mes pasiūlysime jums geriausią kainą jums, kai mes gavome jūsų užklausą.

3. Aš galiu turėti individualų logotipu ant produkto?

[Atsakyti]: Taip, mes galime pateikti individualų logotipu, pagal kliento reikalavimus.Mes turime galimybę naudoti įvairius spausdinimo metodų, įskaitant šilkografija, bloknotu spausdinimo, šilumos perdavimo spausdinimas, siuvinėjimas, lazerinis, lipdukas ir t.t.Mes galime pasiūlyti mūsų spausdinimo sprendimas ir konsultacijos į mūsų klientui už atlygį.

4. Kas yra laivybos būdų?

[Atsakyti]: Paprastai, mes atsiųsime jums jūsų nuomone r cho ledo laivybos būdas, kuris buvo įtraukta tif f referencinių laivybos būdų, pirkėjas " s puslapio.

Jei norite pakeisti siuntimo būdas, prašome susisiekti su mumis koreguoti.

5. Kaip jūs galite užtikrinti produkto kokybę?

[Atsakyti]: Iki pakavimo ir prekių pristatymo, atliksime vidaus kontrolės produktų, pagal AQL (Priimtinas Kokybės Lygis)

C ompany Informacija:

Yala Lauko Produktai Co., įsikūręs Shenzhen, kuris yra profesionalus gamintojas pagrindiniai lauko produktai su gebėjimu kurti naujų gamybos save, R&D departamentų.Taip pat mes turime ilgalaikius bendradarbiavimo gamyklų parama.

Prekės Pavadinimas yalaoutdoor
Žvejybos Ritės Tipas Velkamosiomis Ritės
Kilmės Žemyninė Kinija
Žvejybos Metodas Verpimui
Masalo Tipas Pranešk Apie Netikrą Masalas
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis, Vandenyno Roko Fshing, Ocean Beach Žvejybos, EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, stream

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.