1pc 13cm 18g Aštuonkojai Formą, Daugkartinio naudojimo, Žvejybos Masalas Nešiojamų Sukamas Kablys Žvejybos Masalas Realus Valtis Žvejybos Masalas

0
0 Atsiliepimai

€2.27 €1.46
Kiekis:

SKU: 1269125

Aprašymas:

Forma analoginis aštuonkojai, spalvų plunksnų ir siūlų, masalas turi labai tikrovišką išvaizdą ir suteikia didelį patrauklumą, kuris gali sėkmingai pritraukti žuvų.

3D stereo akys atrodo labai natūralus ir realus, kuris gali pritraukti žuvų.Smulkių darbų daro šį masalą labai patvarus ir gali patenkinti savo poreikius, žvejyba jūroje.

Tai gali atspindėti išorės šviesa į visas puses, kurių poveikis yra šviesos sukeltas žuvų, ir tinka įvairių vandens sąlygos.

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tvirtas ir tvirtas, plakimas.Plieno rutuliukai, naudojami viduje yra išbandyti tiksliosios užtikrinti plaukimo stilius kiekvienas masalas.

Nekilnojamojo plaukimo laikysena, plaukimo judesius įvairiu greičiu.Ir pritraukti žuvų kanda.Masalas balansas dizainas leidžia masalas turi plaukti tuo lėčiausiai atitraukimo greitį.

Pagamintas iš aukštos kokybės ketaus ir silikono medžiagų, labai patvarus.Ilgis masalas yra apie 13 cm.Tinka tempti žvejybos ir žvejybos valtis.

Žvejybos entuziastai nuostabų žvejybos reikmenys.Ji labai tinka žvejybai, sting, grupavimas, grupavimas, ietis, muskusas, kalmarai, kalmarai ir kt.Techniniai duomenys:

Pavadinimas: "Octopus" masalas

Medžiaga: švino, silikono

Dydis: 13cm 17g

Spalva: kaip pavaizduota Pakuotė:1x Aštuonkojai masalas Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 0.1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Prekės Pavadinimas GUOMUZI
Pozicija Ocean Beach Žvejybos
Kilmės Žemyninė Kinija
Kiekis 1 vnt
Kategorijos Jūros Žvejybos Masalas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.