Ranka atkarpoje nešiojamų stream lazdele 2.7-7.2 m, ultra-light anglies meškere meškere parduotuvė

0
0 Atsiliepimai

€67.87 €47.51
Kiekis:
  • Kategorijos: Žvejyba
  • Žymos: Šamas Lazdele, meškere anglies, strypas, Stream Lazdele, anglies pluošto strypas.

SKU: 1287419

Gamintojas: JUNYULANG

Strypo tipas: stream lazdele

Ilgis: 2.7/3.6/4.5/5.4/6.3/7.2 skaitikliai

Spalva: šviesiai mėlyna

Skyriai: 7

Strypas veiksmas: kietas

Patarimai dėl Žvejybos Įrankių Pasirinkimą:

1. Nuo faktinę paklausą, pirkti produktus sau tinkamą.Nereikia aklai vykdyti ir pirkti!Nors anglies meškere jaučiasi gerai, jis yra trapus ir lengvai nutraukti, jei netinkamai naudojama!Atkreipkite dėmesį į įsisavinti įgūdžius!

2. Nors yra kai kurių padalinių veiklos rezultatus ir naudoti įprastų žvejybos strypai, paprastam žvejybos draugais (mėgėjų), pvz., grynai pramogų, šių elektrodų tipus, taip pat yra taikomos bendrosios žvejybos vietose.

3. Naujokai, siūlome pasirinkti meškere su sunkiai tonacija, kuri yra patogiau ir sklandžiai naudoti.Patyrę ir sumanūs, veteranas gali mėgautis įdomus žvejybos su meškere su minkšta tonacija.

4. Renkantis jūros lenkas, nesvarbu, kokios tekstūros, pasirinkti žvejybos polių su stiprus kiečio, kuris yra tvirtas, patvarus ir paprastas naudoti.

5. Naujokams pasirinkti Lu Yagan.Jis yra idealus rungtynės tiesia rankena Lu Yagan su verpimo ratus (tai nėra lengva susprogdinti temą, kai mesti), ir ginklo rankenos strypo paprastai yra įrengta vandens lašas rato.

Atsargumo priemonės, skirtos naudoti meškere:

1. Kai naudojimo, ištraukite meškere skyriaus, skirsnio iš patarimas skirsnyje, ir pritvirtinkite jį su šiek tiek jėgos;

2. Kai strypas yra renkami, ji yra surinkta iš B skirsnyje, savo ruožtu,.Jei patarimas skyriuje yra renkama pirma, ji yra lengvai sukelti patarimas skyrių patenka į kitų lazdele skyrių ir sužaloti meškere;

3. Neturi įtakos meškere su vadovu akis, kad būtų išvengta žalos vadovas akių ar sukelia vadovas akių nukristi.Jei jis nukrenta, naujokai neturėtų taisyti patys, kad būtų išvengta žalos lazdele bendrų!

4. Polių kūno medžiagų, paprastai turi laidžios savybių.Kai naudojate, prašome likti nuošalyje nuo visų gyvų vietas ar objektus, kad būtų išvengta pavojaus;

5. Ypatingą dėmesį ne naudoti meškerės žvejybai pagal elektros laidai, aukštos įtampos linijų ar griaustinio ir žaibo oras, ir juos toli laiku;

6. Prašome įdėti meškere nepasiekiamoje kūdikiams ar vaikams, siekiant apsaugoti vaikus nuo atsitiktinių sužeisti sunkiai objektų ar aštrių daiktų.

7. Žvejojant vidutinio dydžio žuvų, nepatartina naudoti per daug jėgos liftas žuvis, siekiant užkirsti kelią traukimo jėga viršija guolių riba meškere ir nesilaikantiems.Po žvejybos, be pėsčiųjų žuvys paprastai, pabandykite naudoti net sugauti žuvų ir apsaugoti žvejybos reikmenys, nuo sugadinimo.

8. Sauso vandens dėmes ant meškere po naudojimo Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Medžiaga Anglies
Pozicija EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, stream
Kategorijos Stream Lazdele
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.