12 Pak Šešiakampis Akustinės Plokštės Nupjautas Kraštas Garso Įrodymas Putų Plokštės,Garso Korektūros Apmušalų, Sienų Dekoras,Studija Ir Biurui

0
0 Atsiliepimai

€68.70 €41.22
Kiekis:

SKU: 13354

[Aukščiausios garso izoliacija], Pagaminti iš 230kg/m3 Poliesterio, medvilnės, mūsų garso izoliacija putų turėti daug naudos mažinant ir sugeria triukšmą, jis yra saugus kvėpuoti ir paspauskite, taip pat.Be to, garso įrodymas putų plokštės gerai išbandyti triukšmo mažinimas, siekiant klasės N.R.C. 0.95.

[Mados išvaizdą]: unikali šešiakampe akustinio skydo priima nupjautas kraštas dizainas, kuris gali ne tik sugeria nereikalingą aidai, bet taip pat vaidina vaidmenį, dekoratyvinės sienų.

[Saugios ir ekologiškos]: Mūsų garso plokštės garso korektūros ir liepsną, bekvapis, neslidus, atsparus korozijai, ir išnyks atsparus, todėl tai saugi suaugusiems, vaikams, ir naminiams gyvūnams!Naudodami mūsų studijoje putų plokštės ant lubų, už TV, arba pagal jūsų kilimų, kuri palieka daugybę gražių prisiminimų, patogią aplinką.

[Lengvai pjaustomas ir ardyti]: Naudoti aštriu peiliu supjaustyti lengvai, jei norite išardyti, tiesiog išardyti kiekvienos grupės, ir iš naujo jį į norimą padėtį, nėra skylę sienoje!ir kiti akustika rinkoje didžiausias skirtumas tarp plokščių yra, kad mūsų plokštės yra lipnios.Jei bandėte mūsų garso izoliacija putų plokštės prieš, jūs žinote, kaip lengva įdiegti.

[Gera garso sugerties savybes]: Jei esate maišymo studijoje, turite sumažinti aplinkos garsą.Nereikalingo triukšmo įrašymo metu bus sunaikinti.Garsą sugeriančios valdyba gali sugerti garsą, pagaminti žemo dažnio, artimųjų dažnio ir aukšto dažnio, kuris yra labai tinkamas įrašyti.Profesionali garso slopinimo plokštės yra puikus vietoje gydant garso ant sienų savo studija ar biuras.

Atsitiktinis klijais, spalva, nereikia priimti tikros spalvos.

Spalva: balta

Medžiaga: poliesterio pluoštas, medvilnės

Dydis: šoninis ilgis 17,5 cm

Pakuotės Turinys:

12 * Garso Izoliacija Putų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.