Pieno Putų/Matti Šluotelė,Baterijomis,Pieno Putų Rankinės Už Matti Lattes, Žaliosios Arbatos,Kavos, Kitų Gėrimų,

0
0 Atsiliepimai

€18.18 €12.18
Kiekis:

SKU: 1347670

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

Viena spustelėkite maitinimo mygtuką apačioje, leidžia lengvai naudotis .Jis yra super lengva valyti, tiesiog įdėti šluotelė pagal maišytuvas ir nuplauti jį.

Tai taip pat pieno putų, kurios suteiks kreminės pieno putos jūsų matti.Tiesiog frothering pieno su šiuo putų/šluotelė, per kelias sekundes gausite kreminės pieno putos.Be to,Šis Gėrimas Maišytuvas taip pat gali padėti jums padaryti matti latte, matti žaliosios arbatos, kavos, kapučino, karšto šokolado ir pan.

Jis nešiojamas ir lengvas, su nedideliu kūno.Taip pat galite dėvėti jį dėl atostogų ar kempingas.Pridėti daugiau specialios jausmas, kad jūsų gėrimas

Pagrindinės įstaigos, ši baterija valdomi nešiojamą matti šluotelė yra pagamintas iš maisto kokybės aliuminio lydinio, kurių medžiaga yra tvirtas ir tekstūra.Jo puikus šilumos išsklaidymo dizainas yra palankesnė apsaugoti variklį ir pailginti tarnavimo matti šluotelė.

Po tyrimų, mes nustatėme, kad vieno mygtuko tipo, daugiau patogią ir labiau patogu naudoti, todėl mes integruoti jį į rankinių elektros maišytuvas.Praktiniai bandymai parodė, kad ši ranka maišytuvą, taip pat gali pateikti iki 4 kartų ilgesnis baterijos veikimo laikas, naudojant 2 AA baterijos (neįtraukta į komplektą).Įdiegus naują bateriją, ji gali būti naudojama daugiau nei 6 valandas iš viso, o kiti akumuliatoriai gali būti naudojami tik apie 1,5 valandos.

Spalva: žalia

Medžiaga: Aliuminio + Nerūdijančio Plieno

Pakuotės Turinys:

1 x Pieno Putų

2 x Maišymo antgalis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Pavadinimas YIDPU
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.