4pcs Saulės energija Varomas Žemės, Šviesos, atsparus Vandeniui Sodo Kelias Denio Žibintai su 8LED Lempa Namų Kieme Kiemo Vejos Kelių

0
0 Atsiliepimai

€28.73 €15.80
Kiekis:
  • Kategorijos: LED Lempos
  • Žymos: važiuojamosios kelio dalies, automobilių stovėjimo žibintai, arcade1up led žibintai, vyrai sandalai vejos, "adobe" led žibintai, lutron led žibintai, feican led žibintai, vejos garsiakalbis, aquael led žibintai, cammio led žibintai, gojo led žibintai.

SKU: 142652

4pcs Saulės energija Varomas Žemės, Šviesos, atsparus Vandeniui Sodo Kelias Denio Žibintai su 8LED Lempa Namų Kieme Kiemo Vejos Kelių

Ypatybė:

• Galingas saulės energija varomas LED lauko žibintai

• Disko Žibintai yra naujausias nešiojamas galingas saulės energija varomas lauko apšvietimas.Dabar galite papuošti savo namus, nereikia mokėti likimo.

• Disko Šviesos nereikia laidai; jie yra super lengva naudotis: tiesiog pritvirtinkite prie žemės, ir youre padaryta.Jie yra ekonomiškai efektyvi, nes jie panaudoti šviesos konversijos technologiją, kuri sugeria saulės energijos saugojimo elementų konvertuoti saulės energiją į elektros energiją.Kiekvieno Disko lemputės yra itin ryškus Led, kad per pastaruosius 10 metų.

• Jie yra atsparus vandeniui, patvarus, pagamintas iš nerūdijančio plieno ir pakankamai tvirti ir būti paleisti per vejapjovės.

• Jie įjungti, kai šviesos mažėja, suteikia jums 10 valandų šviesos ir jie automatiškai išsijungs.Arba galite rankiniu būdu jas išjungti arba įjungti.

• Atminkite, jūs galite kuolo juos ant žemės, prijungti juos su kablio ir kilpos juostelėmis arba padėkite ant grindų pristatyti teisę išvaizdą jūsų namuose.Nereikia išleisti tūkstančių dolerių ar daugiau sukurti gražus kaskadomis šviesos tiesiog naudokite Disko Žibintai.

Techniniai duomenys:

Šviesos šaltinis: saulės kolektorių + 8 LED lemputė karoliukai

Šviesos spalva: balta, šiltai balta, RGB

Įkrovimo laikas: ≥ 8 val.

Medžiaga: Nerūdijantis plienas ir ABS

Skersmuo: 12 cm

Darbo laikas: visiškai įkrautas gali būti apšvietimas, apie 10 val.

Atsparus vandeniui klasė: IP65

Darbo režimas: šviesos valdymas + jungiklis

Taikoma kartų: lauko veja, praėjimo, kelias

Pakavimo sąrašas:

8 X Saulės Palaidotas Šviesos

Prekės Pavadinimas ONEBIRD
Maitinimo Šaltinis Saulės
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Apsaugos Lygis IP68
Stilius Modernus Stilius
Naudojimas ATOSTOGŲ
Yra Pritemdomi No
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA
Yra Lemputės Įtraukti Taip

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.