Didelis scacciasogni atrapasueños dromenvanger groot decoracion grande big dream catcher attrape reves apdaila

0
0 Atsiliepimai

€16.94
Kiekis:
  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Žymos: palaidinukė keanu reves, pižama reve, tunika le reve, jei suknelės, lipdukai doux reves, animacinių filmų dream diamond, ruda dream catcher, ate reve perukas, paveikslas fury reves, karoliai reve.

SKU: 147311

Didelis scacciasogni atrapasueños decoracion grande big dream catcher attrape reves apdaila

Specifikacija: 1. Pavadinimas: Dreamcatcher 2. Medžiaga: Siderosphere, karoliukai, plunksnos, linijos, medžiaga. 3. Dydis: 1) Bendras ilgis: apie 120 cm / 47.3 į 2 ) Plunksnos ilgis: 14 cm / 5.51 į 3) Siderosphere skersmuo:40cm / sudarė 15,75 į Paslaptingą dovaną iš originalo gentis ..........Dreamcatcher kilęs iš Šiaurės Amerikos gentis anksčiau žinomas kaip Ojibwe.Jis yra vienas iš populiariausių Amerikos Pietvakarių dovana projektus.Tarp vietinių Amerikos Indėnų Dream Catcher yra laikoma per filtravimo svajones, blogi sapnai pagautas internete, ir gerai, sapnai yra leidžiama praeiti.Nes geri sapnai žinoti, kaip jie pro grynasis slydimo per centro skylę ir tada švelniai pastumkite į miegantis protas.Tie blogi sapnai nežinau, beje, yra įdiegta net ir tada dingsta auštant.Kabinti sapne ju kabinti bet kur namuose gali padaryti, kad visi žmonės namuose turėtų gerą sapną.

.

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Dydis Hoop diameter 40cm, length 120cm
Medžiaga Augalų Pluošto
Temos TALISMANAS
Pavadinimas Didelis dream catcher attrape reves apdaila
Stilius Antikos Imitacija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.