Iškirpti Kaukolė Kirvis Rankena 18 Colių Originali Medienos Kirvio Rankena Pakeitimo Ergonomiškas Medinės Kietos Ax Rankenos Pakeitimas

0
0 Atsiliepimai

€28.27 €19.79
Kiekis:

SKU: 160342

Aprašymas:

Šis medinis kirvis rankenos pakeitimas yra išlenkta rankena, kuri yra ergonomiškai suprojektuotas ir pagamintas iš aukštos kokybės patvarių medžiagų su bauda ir net struktūrą, stora tekstūros ir aukšto apdaila.Tai yra medienos kirvio rankena vertas įvairias programas.Jis yra puikus malkos, sodas, žygiai, medžioklės ir daug lauko veikla.

Specifikacija:

Dydis: Apie 43*5cm*7cm15.7*2*2.7 colių

Medžiaga: mediena

Pakavimo Sąrašas:

Medinė rankena*1

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.STIPRI KONSTRUKCIJA: Mūsų kaulų kirvis rankenos yra gražiai formos, su unikaliu kaukolės formos dizainas, kuris idealiai tinka vyrams.Charakterio ir praktiškumą medinė rankena kirvio rankena turi tvirta konstrukcija ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

2.PATOGUS IR neslystantis: Šis medinis kirvis rankenos pakeitimas yra pagamintas iš aukštos kokybės patvarių medžiagų, su bauda ir net struktūrą, stora tekstūros ir aukšto apdaila.Lenkta rankena, kad jūsų ranka jaustis natūraliau, ir jis yra patogus ir neslidus naudoti.

3.KAUKOLĖ DIZAINAS: kirvio rankena su kaukolė dizainas yra 15.7 cm ilgio, 2 cm skersmens, 2,7 colių skersmens, kuris yra labai individualus ir jums tinka.

4.SUNKU TEKSTŪRA: Medienos gausu Pietryčių Azijos šalis, kurios yra pripažintos kaip plačiausiai naudojamų žaliavų gamintojų pasaulyje.Mūsų kirvis pakeitimo rankenos yra pagamintos iš rąstų iš Pietryčių Azijos, kurioje yra storas ir vienodos struktūros ir labai sunku tekstūros.

5.NAUDOJIMO PAPRASTUMAS: Tai medienos kirvio rankena vertas įvairias programas.Tai yra labai patogus naudoti ir tinka malkos, sodas, žygiai, medžioklės ir daug lauko veikla, siekiant padėti jums sumažinti malkos, su lengvumu.

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.