OPTOLONG 2" L-eXtreme Filtras Dual-band Pass Filtras skirtas DSLR CCD Kontrolė nuo Šviesos Užterštas Dangaus Mėgėjai

0
0 Atsiliepimai

€408.00
Kiekis:

SKU: 16157

OPTOLONG 2" L-eXtreme Filtras Dual-band Pass Filtras skirtas DSLR CCD Kontrolė nuo Šviesos Užterštas Dangaus Mėgėjai

L-eXtreme Įžanga:

Privalumai: privalumas L-eXtreme filtras yra tai, kad nėra ryšio tarp H-beta bei OIII linijos, nes nėra ūkas emisijos linijos, yra.Šiuo atveju, tai nėra nuomos šviesos tarša ateiti per kad padidinti nebulas signalas ir, kad dangaus fonas tamsesnis, o vaizdo kameros.L-eXtreme filtras turėtų geriau izoliuoti emisijos linijos-tik ir geriau apsaugoti nuo šviesos taršos.

Skirtumas: Skirtingai nuo Optolong L-didinti filtras, kuris yra tri-band (perduoda, Ha, Ha, ir OIII), L-eXtreme filtras yra dual band, kad eina Ha ir OIII emisijos linijas.

Įvadas: L-ekstremalus yra du 7nm bandpass filtras, kuris gali būti naudojamas su viena kulka spalva fotoaparatai, kaip DSLR (digital SLR), ir nespalvoto vaizdo CCD kameros, taip pat labiau tinka greitai sistemas.Patogumo ir išlaidų veiksmingumą, šis filtras leidžia mėgėjai vaizdo turtingas teršalų nebulas, net esant ryškiai, šviesos taršos dangaus.Optolong tiki, kad dizainas LeXtreme filtras būtų geresnis pasirinkimas už greitai sistemų konkurencingą kainą.Jis izoliuoja H-Alpha, ir Deguonies III ūkas emisijos linijas taip, kad priešingai ir signalo-triukšmo santykis tarp ūkas buvo maksimaliai.Žmonės, kurie gyvena labai lengvas užterštas zonas, arba, kai mėnulis yra iš, L-ekstremalus bus geras filtras.

Dizainas: Vandenilio yra didžiausia, labiausiai primityvus, paprasčiausia ir seniausia elementas visatoje.Mokslininkai mano, kad Vandenilis sudaro daugiau kaip 90% matoma medžiaga erdvėje.Mūsų saulė yra 5 mlrd. metų, tačiau iki šiol vandenilio yra vis dar pagrindinis dalykas branduolinės sintezės.O sieros elementas neturi daug mokslo reikšmę, todėl išlaikyti H ir O tai reiškia, tyrinėti gyvenimą.

L-eXtreme Spektras: Pagal savybes dangaus kūnas emisijos linijos ir funkcija šviesos taršą span spektro, Optolong, specialiai sukurta ir optimizuota du 7nm siauro filtras siekiant išlaikyti garsių spalva ūkas RGB, o blokavimas iš šviesos taršos.Spektro parodyta žemiau:

Sbustrate: B270

Storis: 1.85 mm

FWHM: O3 7nm+Ha 7nm

Blokavimo diapazonas: 300-1000nm

Blcoking gylis: šviesos taršos linijų užblokuotas>99.9%

Paviršiaus kokybė: 60/40

Perduodami

Bangos fronto RMS: λ/4

Paralelių: 30"

Dydis: 2inch

Komplektą Sudaro:

OPTOLONG 2" L-eXtreme Filtras

Tvirtas Plastikinis Korpusas

Modelio Numeris L-eXtreme 2
Dydis 2inch(50.8mm)
Tipas monokuliariniai
Prekės Pavadinimas Optolong

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.