330ml Nešiojamų Vandens Butelis Širdies Formos Saugojimo Vandens Puodelį Deformuojamieji Butelis Smulkių Daiktų Užkandžiai Saugojimo Sporto Arbatos, Kavos Puodeliai

0
0 Atsiliepimai

€50.39 €22.67
Kiekis:
  • Kategorijos: Drinkware
  • Žymos: vandens butelis širdies formos saugojimo puodelio vandens, vandens butelis.

SKU: 16512

Kulka Taškų:

1、Sveikas Medžiaga: Meilė Saugojimo Puodelio Vandens Butelis pagamintas iš Tritan medžiagų ir nėra kenksmingų medžiagų.Ekologiškas ir saugus, jūs galite naudoti ją su savimi.

2、Širdies Formos Saugojimo Vandens Taurės: Kaip jūs galite pamatyti trumpą vaizdo įrašą, mūsų vandens butelis buvo kūrybinis širdies formos dizaino, galite lengvai konvertuoti savo vandens butelį į "širdies"formos.

3、Saugojimo Funkciją: Meilė Saugojimo Taurės širdelės Formos Puodelis yra padalintas į dvi dalis.Paprastai naudojamas geriamojo vandens, kita pusė gali laikyti užkandžius, ausines, arba bet koks mažų daiktų.

4、Reguliuojamas Dirželis: Šį cute vandens butelis ateina su stilingas reguliuojamas dirželis lengvai perkeliamumas.Su šiuo meilės saugojimo taurės širdies, jūs iš karto tapti gatvės mados tendencija!

5、Puiki Dovana: Ši Širdies Formos Vandens Butelis yra mielas, kūrybingas, ir praktiška, todėl tai puiki dovana vaikams ir draugams per Gimtadienius, Helovinas, Valentino Diena, kalėdos, Kalėdų, Vaikų Diena.

Aprašymas:

Ši taurė jau puse vandens ir pusę saugojimo, taigi galite laikyti užkandžius, arba ausines ir puse vandens.Mūsų vandens butelis buvo kūrybinis širdies formos dizaino, galite lengvai konvertuoti savo vandens butelį į "širdį".Stilingas reguliuojamas petnešėlėmis padaryti jį lengvai atlikti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Meilė Saugojimo Puodelio Vandens Butelis

Talpa: 330ml

Grynasis Svoris: 255g

Dydis: apie 97*80*212mm/3.81*3.14*8.34 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Meilė saugojimo puodelio vandens butelis

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Medžiaga Guma
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.