Nauji Gamtinių 7 Gabalas Balta Rausva Quartzs Merkaba Star Akmens Gydymo Chakra Kristalų Plantonic Kietasis Geometrijos Nustatyti Namų Puošybai

0
0 Atsiliepimai

€27.10 €25.74
Kiekis:
  • Kategorijos: Papuošalai
  • Žymos: merkaba kristalų pakabukai, merkaba pakabukas reikšmė, merkaba akmens grandinės, pakabukas merkaba didmeninės, marškinėlius merkaba, užuolaidos merkaba, warren ir james žvaigždžių karoliai, paveikslas merkaba, merkaba drabužiai, merkaba karoliai.

SKU: 16541

Nauji Gamtinių 7 Gabalas Balta Rausva Quartzs Merkaba Star Akmens Gydymo Chakra Kristalų Plantonic Kietasis Geometrijos Nustatyti Namų Puošybai Dydis : įvairūs Medžiaga:Natūralios Gamtos Septynios Čakros Kristalų

įpakavimas: su bubble wrap viduje ir saugus maišelio išorėje.Pastaba: 1. Prašome leisti nedidelė klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš esu pasirengęs, siekiant išspręsti bet kokią problemą su savo klientais.Mes padarysime viską, kad jums patenkinti.(^v^)

Kilmės Žemyninė Kinija
Pritaikyti Taip
Stilius feng shui
Regioninės Funkcija Kinija
Medžiaga CRYSTAL, akmuo kristalas
Formos Nereguliarus
Temos Meilė
Spalva rose violetinė balta
Prekės Pavadinimas sisterstone
Pavadinimas Natūraliomis Septynios Čakros Kristalų
Naudoti verslo Dovanos, namo apdaila, reiki gydymo

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.