Plastikinių "Bluetooth" suderinama Speaker Laikiklis prie Sienos tvirtinamas Nešiojama "Bluetooth" suderinama Garsiakalbių Parama "Amazon" Echo Dot 5/4

0
0 Atsiliepimai

€4.48 €2.33
Kiekis:

SKU: 16951

Plastikinių "Bluetooth" suderinama Garsiakalbio Stovas prie Sienos tvirtinamas Smart Garsiakalbio Paramos Reikmenys "Amazon" Echo Dot 5/4

Ypatybė:

1. Tvirti ir ilgaamžiai-Tai nebus nukristi, įskaitant 2 varžtai.Šis laikiklis gali saugiai pakabinti savo garsiakalbis be jokių problemų.Apsaugoti Echo Dot 5/4 iš pavojingų vietovių.

2. Tvarkykite savo erdvėje: sienos montuojamas laikiklis leidžia jums pakabinti šeimos mini ant sienos, lengvai vietą, ir daro kambarys, virtuvė, skaitiklis, kavos lentelės arba staliukas.Jis puikiai atitinka bet kurią namų puošmena jūsų namuose.

3. Rezervuota įkrovimo lizdas: nesijaudinkite apie problemą, negali imti.Stovas turi įkrovimo lizdas rezervuota jums klausytis, o įkrovimo, kad atitiktų jūsų poreikius.

4. Integruota laido saugykla: Išsaugoti savo erdvę.Su built-in kabelio saugojimo funkcija, ji yra lengva įdiegti ant sienos, kad išvengti vielos jungtimis, ir taip užtikrinti švaresnę išvaizdą skaitiklis arba darbalaukio erdvę.

5. Pakaba funkcijos: Skirtingai nuo kitų pakabos rinkoje, kuris gali būti prijungtas prie lizdo, tai sienos pakaba gali būti naudojamas pašalinti įkrovimo kabelį ir tegul kalbėtojas ir toliau naudoti, paliekant jį ant atramos iki kito naudojimo.Paprastas montavimas gali būti atliekamas klijuoti arba varžtais dviem varžtais į sieną ir sriegimo USB kabeliu prijunkite garsiakalbius.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Elemento Tipas: Stovas

Modelio Numeris: Garsiakalbio Turėtojas

Pakuotė: Taip

Medžiaga: ABS plastikas

Spalva: Juoda, balta (pasirinktinai)

Kiekis: 1pc

Savybės: Built-in kabelis valdymo funkcija, erdvės taupymo

Taikomas modelis: Amazon Echo Dot 5/4

Dydis: 90x89x55mm/3.54x3.5x2.17in

Svoris: 80g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Laikiklis

1 X Priedų Rinkinys

Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Spalva juoda, baltos spalvos (pasirinktinai)
Modelio Numeris garsiakalbis turėtojas
Pakuotė Taip
Kiekis 1pc
Savybės Built-in kabelis valdymo funkcija, erdvės taupymo
Taikomas Modelis Už "Amazon" Echo Dot 5/4
Medžiaga Plastikiniai, ABS Plastiko
Elemento Tipas stendas
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.