2022 Naujas Mados PU Odos vyriški Sankabos Krepšys, Rankinė Prekės Handcarry Maišai Classic Black Didelės Talpos Verslo Paketas

0
0 Atsiliepimai

€15.54 €12.27
Kiekis:

SKU: 17379

Karšto Pardavimo Vyrai PU Odos Sankabos Krepšys Handcarry Maišelį Su Riešo Dirželis, Verslo Riešo Didelės Talpos Maišelį su Užtrauktuku, Minkšta Rankinė

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Mada, Ilgaamžė medžiaga: Piniginės pagamintas iš minkštos pu odos, audinio, mados derliaus dizaino, gerai siuvami kokybiškos, praktiškos, tvirtos.

2. Dydis: 27X17 cm; didelės talpos piniginė gali turėti mobiliuosius telefonus, kortelių, pasų, patikrinimus, akinius ir t.t., kuri gali puikiai saugo jūsų kelionės elementus.

3. Daugiafunkcinis: galima naudoti kaip sankabos krepšys su riešo dirželis, didelės talpos, verslo tote krepšys, apsaugos nuo vagysčių užtrauktukas sankabos su moneta kišenėje.

4. Puiki dovana: Ši vyrų retro maišelis tinka laisvalaikio, verslo, darbo, kelionių, pirkinių ir kitomis progomis.

5. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Skelbimas:

1.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

2.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Medžiaga: PU

Dydis: 27*17*3.5 CM

Svoris: 243G

Riešo Dirželis : 23CM

Komplektą Sudaro:

1x Vyrų PU Odos Clutchs Krepšys

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Proga Verslas
Pamušalas Poliesteris
Išorinis Kietas Krepšys
Stilius Verslas
Kilmės Žemyninė Kinija
Lytis VYRAI
Pagrindinė Medžiaga PU
Interjeras Interjero Lizdas Kišenėje, Mobilusis Telefonas Kišenėje, Interjero Užtrauktukas Kišenėje, Interjero Skyrelio
Apdaila NĖRA
Kilmės Vieta Kinija (Žemyninė)
Modelio Tipas Kietas
Formos Sankaba
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Kietumas Minkštas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.