Z-tipo Fotoaparatas Sudedamas Trikojis Lankstus Pan Ir Tilt Galvos Stalinio Stovo Laikiklį Panoraminis Mount gulsčiukas Telefonai Fotoaparatas

0
0 Atsiliepimai

€12.33 €9.25
Kiekis:
  • Kategorijos: Buitinė Technika
  • Žymos: tototoka trikojo, joker telefono stovas, panoraminis led juostos, vienuoliktoji "iphone" kamera, riteriai telefono turėtojas, ttl režimas mirksi, koranas trikojo, kariai trikojo, pritaikyta kamuolį galva, atsuktuvas gulsčiukas.

SKU: 17895

Z-Tipo Fotoaparatas Sudedamas Trikojis Lankstus Pan ir Tilt Galvos Stalinio Stovo Laikiklį Panoraminis GDeals

Note1:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija: Savybės:

Z-flex pakreipti galvą leidžia nusimesti laisvai ir lengvai pakoreguoti skirtingų fotografavimo kampų jums gali prireikti užfiksuoti geriausias scena horizontalus kampas, ketvirtį, peržiūrėti ar nedideliu kampu.

Pagamintas iš Aliuminio lydinio, medžiagos, suteikia tvirtą bendrą ryšio sistemą.

Ateina su burbulas svirtis tiksliai horizontalus matavimas.Įtraukti slopinimas rankenos, patogu fotografuoti.

Mažo dydžio, su lankstymo dizainas leidžia patogus nešiojimo ir laikymo.

2 guminiai dirželiai ant viršaus, tai yra anti-slip.Ptz dial dizainas, sklandžiai ir lengvai judėti kameros reguliuojant kampų.

Įrengtas su 1/4" varžtų viršuje, tinka daugumai fotoaparatai, vaizdo kameros ir kt. 1/4" ir 3/8" sriegis varžto skylę apačioje, kad galėtumėte susisiekti trikojo, tinka skaidrių geležinkelių, vaizdo takelį slankiklį, stabilizatorius ir daugiau.

Komplektą Sudaro: 1 X Greito Atleidimo PlatePackage

1×Greito Atleidimo Plokštė

1×Raktas

1 X Pakuotė Dėžutė

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.

Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.

Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.

Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.

Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Naudoti Vaizdo Kamera
Sulankstyto Ilgis (mm) /mm
Tipas PROFESIONALUS TRIKOJIS
Medžiaga Aliuminio lydinys
Svoris (g) /g
Pakuotė Taip
Kilmės Žemyninė Kinija
A Z-Tipo Fotoaparatas Sudedamas Trikojis
Prekės Pavadinimas centechia
Modelio Numeris Trikojai
B Z Tilt Telefonus, Vaizdo Kameros Stovas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.