BEIJAMEI Nerūdijančio Plieno Namuose Rankena Makaronai Presser Maker Namų ūkio Vadove Makaronų Paspaudus Formavimo Mašina

0
0 Atsiliepimai

€20.22 €18.19
Kiekis:
  • Kategorijos: Namų Apyvokos Prietaisai
  • Žymos: kawaii makaronų, humanz makaronų, tatuiruotė mašina "fenix", prekybos ledo gaminimo aparatas 100kg, diskų makaronai maker, makaronų makeing mašina, kepsnys maker mašina, yaki makaronų, plieno tešlos maker, neapibrėžta kelnės.

SKU: 1115449

Laivybos: jei perkate nemokamas pristatymas elementą, Mes c hoose tinkamą pristatymo būdą pagal prekių svorio ir matmenų, tokių kaip DHL, " Fedex, TNT, UPS ir t.t.

Rusija klientas: we will ship užsakymą, kad jums kitų būdų, kaip CDEK ir t.t., tai reikės 15-25 dienų iki jūsų namų durų, gavėjų pilnas pavadinimas bus daug padėti, kai užsakymo pateikimo.Naujos mašinos veikimo procesas: 1. Pašalinti išorinės apsauginės plėvelės, prieš naudodami spaudos mašina. 2. Pirmą naudojimą, paspauskite mažą tešlos, pirmyn ir atgal, pakartotinai paspauskite lazdą ir peilį štampavimo valymo, tada gali būti naudojamas (pastaba: neplaukite vandeniu tiesiogiai) 3. Siekiant išlaikyti paspaudus makaronai iš klijuoti, kad paviršiaus, kaip sunku, kaip įmanoma. 4. Švarus ir įvyniojimas su sausa medžiagos skiaute. * po naudojimo.Mažas, rankinis, makaronai maker parametro Pavadinimas: rankinis makaronai paspauskite Makaronų plotis:2,5 mm, 4,5 mm Dydis:20*21.3*13.8 cm Svoris:2.4 kg

Produktai, gauti: Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.Jei yra jokią žalą, prašome imtis nuotrauką su paketas įrodymų, ir susisiekti su vietos TNT / DHL / Fedex paprašyti skundų ir reikalavimų, Arba prašome susisiekti su mumis per 24 valandas.Mašina atnaujinimas: kai mašina bus atnaujinti, bus šiek tiek skiriasi, "outlook" ar parametras, paprastai, atnaujinimas, mašina bus geriau, mes atsiųsime naują už jus.Atsiliepimų: 1.Prašome pateikti mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų. 2.Jei yra tam tikrų problemų, apie prekes, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelis BJM-150
Modelio Numeris BJM-150
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Funkcija Namų Ūkio Presavimo Staklių
Makaronų plotis 2,5 mm, 4,5 mm
Galia (W) 250W
Dydis 20*21.3*13.8cm
Prekės Pavadinimas BEIJAMEI
Pavadinimas rankinis makaronai paspauskite
Svoris 2.4kg

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.