SIUVA Saulėtekio Pabusti Žadintuvas Naktį Šviesos, Signalizacija & Atidėti, 5 Spalvos, Naktį Šviesos, Auto Pakeisti Spalva, Naktį Šviesos Laikmatis

0
0 Atsiliepimai

€49.76 €40.80
Kiekis:

SKU: 111646

Idealiai tinka įvairiomis progomis: Gali būti naudojamas kaip skaitymo šviesos, naktinė lempa ir šėrimo šviesos.

Susisiekti jutiklis paspaudimu: Lengva naudotis, su adresatu mygtuką į viršų.Reguliuoti naktinė lempa ryškumo arba spalvos naktinė lempa su paprasta bakstelėkite.

Naktinė lempa laikmatis: Nustatykite naktinė lempa laikmatis 10 min, 30 min arba 60 min.Kai naktinė lempa laikmatis yra nustatytas, ryškumas gauna lėtai tamsesnės ir naktinė lempa išsijungia automatiškai, kai laikas baigėsi.Taigi, nėra reikalo nerimauti sutrikimas sukelia, o miega.

Du naktinė lempa režimai: naktinė lempa režimas galimas vienos spalvos režimu ir multi-spalvinis režimas.Vienos spalvos režimu, naktinė lempa ryškumas gali būti reguliuojamas 3 lygių ir siūlo atsipalaiduoti nuotaika su šilta balta šviesa.Multi-color režimas, naktinė lempa yra 5 spalvos raudona, mėlyna, žalia, violetinė, geltona ir auto spalvos pokytis.

Saulėtekio naktinė lempa signalas: naktinė lempa, kuri pasireiškia lėtai šviesesnis nuo 30 minučių iki žadintuvo signalo, padeda pabusti natūraliai.Šviesos sumažina melatonino, miego hormono, ir padeda pabusti.

Spalva: balta

Medžiaga: ABS

Dydis: 15.1 x 10.6cm

Pakuotės Turinys:

1 * Saulėtekio Pabusti Žadintuvas Naktį šviesos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Yra Protingas Prietaisas Taip
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.