Elegantiškas Visas rungtynes, Plaukų Letena Lydinio Vasaros Kelionių Apdangalai, Moterų Plaukų Atsargos Išaugo Formos Lydinio Plaukų Letena Šviežia Stilius

0
0 Atsiliepimai

€2.47 €1.98
Kiekis:

SKU: 1132046

Savybės:

OOTDTY

Lieti plaukų letena įrašus tinka moterims ir mergaičių visose amžiaus grupėse.Žandikaulio įrašai gali būti dovana jūsų draugams, workmates, žmonos, motinos ar daugiau.

Plaukų letena įrašus moterų yra geriausias pasirinkimas kasdieniam makiažas, dušai, sporto, šokių šalys, šalys, apsipirkimas, pažintys, kelionės, darbo, virtuvės ir daugiau šukuosena, kuri Leidžia jums lengvai sukurti stilingą ir išskirtinį šukuosena, kad atitiktų jūsų suknelė.

Vienas dydis tinka moterims, įvairaus amžiaus, spalvotų, patenkinti savo skirtingi dienos nuotaikų, pažintys, šukuosena ar kitus poreikius.

Dantų dizainas gali daug dirbti nepriklausomai nuo storio arba plonų plaukų.Pakankamai ilgai, apkabos plaukų laikykite sandariai, puikus storas, plonas, garbanoti, ar tiesūs plaukai.Tinka įvairaus amžiaus mergaitėms, leiskite jums išspręsti problemų rūpintis savo plaukų.

Plaukų letena yra papuošta rožių modelis, kuris turi stiprų sukibimą, kabintis į plaukus, bet nėra lengva paslysti ir ne skauda, letena klipai storio plaukai tvirtos, stiprios ir nėra lengva būti sulaužytas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Alloy

Dydis: Apie 11x6cm/ 4.33x2.36in

Spalva: Aukso, Sidabro, Aukso su Pearl kalnų krištolas

Komplektą Sudaro:

1pc Lydinio Rose Formos Plaukų Įrašą

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Tipas Gėlių
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Medžiaga Lydinys
Tipas Plaukų Žnyplės
Modelio Numeris P9YF6EE710003
Stilius Mados
Lytis MOTERIS
CN Kinija
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.