Bamblys Žiemos Skrybėlę Žiemą Šiltas Naujagimiai, Kepurės Kūdikiams, Vaikiška Vaikams, Megztos Beanie Megztiniai, Kepurės Mergaitėms, Berniukams

0
0 Atsiliepimai

€8.60 €4.30
Kiekis:

SKU: 1137407

Aprašymas:

To bamblys Žiemos Skrybėlę, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, su mielas dizainas, ir turi daug įvairių programų.

Savybės:

1. Aukštos kokybės Medžiaga: pagamintas iš pasirinkto aukštos kokybės akrilo audinys, minkštas ir patogus, lengvas, ir laikyti šiltai, be spaudimo, su aukštos kokybės super ruožas megzti.

2. Mielas Dizainas: raidės "ima" dizainas, mielas ir paprastas stilius labai tinka kasdien dėvėti, ir tinka dauguma kūdikių 2-12 mėnesių, iš viso 6 spalvų rinktis.

3. Platus Pritaikymas: puikiai dėvėti, kai, atsižvelgiant jūsų kūdikis lauke šaltomis dienomis, ir puiki dovana vaikams gimtadienius, Kalėdų, Padėkos, Naujųjų Metų, ar kitas šventes.

Specifikacija:

Tinka Minios: 2-12 mėnesių kūdikis

Vadovas Apskritimo Dydis: apie 39-46cm/15.35-18.11 colių

Pakavimo Sąrašas:

1* Bamblys Žiemos Skrybėlę

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Aukštos klasės Medžiagų], Naudojant pasirinktą super ruožas megzti leidžia pratęstas dėvėti, Bamblys Žiemos Skrybėlę yra pagamintas iš aukštos kokybės akrilo audinys, minkštas, patogus ir lengvas, išlaikyti šiltas ir be spaudimo dėl jūsų vaiko galvos.

2. [ Puikus Dizainas ] mielas ir paprastas stilius, kuris idealiai tinka kasdieninio drabužiai, Kūdikių Beanie kepurė su elastingumas auga kartu su savo kūdikiais, labai mielas, su raide "pradėti" projektuoti, ir jūsų kūdikis bus meilė jį dėvėti.

3. [ Plataus ], Kad jūsų kūdikis atrodo puikiai, ir mielas, ir laikyti šiltai su šiuo beretė, Naujagimio Žiemos Kepuraitė Kepurės yra puikus, jei jūs vartojate savo kūdikį lauke šaltomis dienomis, būtina turėti mados skrybėlė vyksta su jūsų kūdikiui.

4. [ Didžiosios Dovanos ] Baby Žiemos Skrybėlę yra puiki dovana vaikams gimtadienius, Kalėdų, Padėkos, Naujųjų Metų, ar kitas šventes, tinka tiek berniukams, ir mergaitėms, todėl savo vaikuti, atrodo daugiau stilingas ir žavus.

5. [ Taikyti Daug Kūdikių ] Bamblys Megzti Beanies " galvos perimetras dydis yra apie 39-46cn, gali būti ištemptas tinkamai,dydis tinka visiems, teikti šešių spalvų pasirinkti iš, įskaitant, rožinė, geltona, oranžinė ir kt., tinka dauguma kūdikių nuo 2 iki 12 mėnesių.

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Vilna
Lytis VYRAI
Departamentas Pavadinimas Vaikai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.