EKG Širdies Monitorius, Bluetooth Širdies Sveikatos Tracker Nemokama programa, Telefonas, Kišeninis Įrašymo Širdies Stebėjimo Prietaisas

0
0 Atsiliepimai

€120.08 €82.86
Kiekis:

SKU: 1138216

VSM600 yra protingas nešiojamą EKG monitorius.Produkto renka žmogaus EKG signalo (EKG) duomenų liesdami elektrodai su pirštais, teikia klasės EKG signalų, ir perduoda duomenis į mobiliųjų programų ar kitų priėmimo įrenginių per Bluetooth; AI dirbtinio intelekto atpažinimo Diagnozę, kuri yra patogi vartotojams atrasti pavojus širdžiai laiko, įvertinti riziką staiga liga, ir sekti ligos atkūrimo ir kt.

Pažangi identifikavimo ir analizės EKG signalų:Rinkti EKG signalų,protingai nustatyti širdies pavojų sveikatai,ir pateikti EKG signalo analizė ir interpretacija,ir sukurti tvirtą nuoroda klinikinė diagnozė.Programėlės duomenų valdymas:prietaiso yra prijungtas prie mobiliojo telefono App Heartool per "Bluetooth" įvertinti ir peržiūrėti EKG bangos forma, realiu laiku,gauti profesinės sveikatos ataskaita žodžiu.Mobiliojo ryšio telefonas ir debesis parduotuvėje ataskaitoje sinchroniškai lengvai nuoroda.

AI big duomenų EKG anomalijos analizė: EKG yra identifikuojami ir analizuojami didelis duomenų AI dirbtinis intelektas, kuris pagerina tikslumą EKG diagnostika ir padeda vartotojams atrasti galimą širdies pavojų sveikatai laiku.

Žmonių gresia širdies: Dauguma aritmija išpuolių yra laikini ir gali būti aptiktos ir diagnozuojamas, kai simptomai atsiranda.Jei "lango periodas" yra praleisti, anomalija negali būti nustatytas iš karto, net jei jie eiti į ; vidutinio amžiaus ir pagyvenusių žmonių, aukšto slėgio ir sėslūs žmonės , sergantys širdies ligos ir kitų didelės rizikos grupių širdies, reikia patikrinti širdies sveikatos reguliariai, ir neatsilikti sveikatos širdį.

Žmogiškas ir paprastas dizainas: bendro dizaino produktas yra kompaktiškas, lengvas ir stilingas, su LED indikatoriai priekiniai lengvai peržiūrėti prietaiso statusą, ir IP66 tarptautinės vandeniui standartas toprevent skysčių įsiskverbimo ir sugadinti prietaisą.

Rankiniai matavimo, paprasta operacija: jokių papildomų mygtukų, tik reikia palaikykite jutiklinį elektrodas, EKG monitorius automatiškai pradėti vertinti, ir operacija yra labai paprasta.

Maži ir nešiojamieji, nešiojamieji stebėsena: matavimo priemonė yra tik pusė dydžio mobilųjį telefoną, ir jis yra 30.5 gramų lengvesni.Tai patogu nešiotis ir gali būti matuojami bet kuriuo metu.Kai simptomai, pvz., greitas širdies plakimas, palpitation, širdies plakimas, krūtinės spaudimas ir krūtinės skausmas, pasirodo, galima iš karto naudoti rankinius electrocardiograph nustatymo, tiksliai ir teisingai.Įrašo nenormali EKG signalų teikti gydytojai su pagrindu, nenormali EKG signalų.

Pilnai įkrauta, gali būti naudojamas 200 dienų: VSM600 priima įkraunama ličio baterija, mažas energijos suvartojimas technologija.Visiškai įkrautas gali būti naudojamas 35 valandų, 3~5 matavimai per dieną, ir visą mokestis gali būti naudojama 200 dienų.

Modelis: VSM600

Belaidžio "Bluetooth"

Baterija: įkraunama ličio baterija

Baterijos talpa: 90mAh

Baterijos veikimo laikas: 35 valandų, visiškai nemokamai

E C G : parama

Darbinė aplinka: 0℃~40℃

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1 * EKG Širdies Stebėti

1 * USB kabelis

1 * Anglų Vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Pavadinimas FGHGF
Vienetų skaičius COMBO
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.