6pcs Lauko Pagardų Butelis Nustatyti, Nešiojamasis GRILIS Iškylą Druskos, Kmynų, Prieskonių Dėžutė Laikymui, Buteliukas Su Oksfordo Audinio Saugojimo Krepšys Stovykla

0
0 Atsiliepimai

€7.43 €5.42
Kiekis:

SKU: 1139159

Produkto Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Lauko Prieskonių Butelis Rinkinys

Medžiaga: skysčio butelis-PP/kieto butelis-PET/saugojimo krepšys-600D oxford medžiaga

Prieskonių butelio dydis: skersmuo 4.3 cm * aukštis 10cm; dydis prieskonių bakas yra 4,8 cm * 9cm aukštas; Laikymo krepšys dydis: 16*11.5*11cm

Produkto sudėtis: 80ml skysčio butelį x3, 100ml kietas butelis x3, saugojimo krepšys x1

Pastaba: prekės dydis yra matuojamas rankiniu būdu, ten bus šiek tiek klaidų, prašome suprasti~

Produkto pristatymas:

1. Mažas saugojimo krepšys gali būti naudojamas kaip kosmetikos maišą, kaip nešiojamas mažas medicina langelį naudoti lauko sąlygomis gali būti pakrautas su įvairių stovyklavimo reikmenys ir kiti labai patogu.

2. Skysčio buteliukas, pagamintas iš PP medžiagos, kurių talpa 80ml, kurie gali būti pripildyta skysčio prieskonių, ir dangtis yra sugriežtintos be nuotėkio, ir sukasi dangtelis yra lengvai užfiksuotas siekiant išvengti skysčio butelį iš praliejimas.

3. Miltelių prieskonių butelis, pagamintas iš PET medžiaga, su talpa 100ml, ir yra 2 skirtingų akučių dydžiai įvairūs kieti milteliai prieskoniai, kurios gali būti naudojamos maisto gaminimo, ir paskutinis ratas yra sukama į kelią butelio turinys ištekėjimo iš.

4. Rinkinys iš prieskonių buteliai yra 3 skysčio butelį×s, 3 PET medžiagos × miltelių, prieskonių, buteliai, ir saugojimo krepšys ×; Universalus, atitikti bendruosius iškylą poreikius.

5. Saugojimo krepšys yra daug spalvų, lengva naudoti, tinka įvairių lauko scenos, galima imtis kempingas, iškylų, laukinių žygiai, žvejyba ir kt.

Kilmės Žemyninė Kinija
Vienkartiniai No
Su Aušintuvas Maišelį ar Ne No
Medžiaga Plastikiniai
Gali Turėti Verdančio Vandens, ar Ne Netaikoma
Kartus No
Su Stalo ar Ne No

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.