2vnt Mini Medinės Taburetės Gėlių Stendas, Vazoninių Augalų Lentynos Bonsai Stovo, Medienos Derliaus Grūdų Sodo Augalų Puodą Stendas

0
0 Atsiliepimai

€34.66 €25.30
Kiekis:

SKU: 1140916

2vnt Mini Medinės Taburetės Gėlių Stendas, Vazoninių Augalų Lentynos Bonsai Stovo, Medienos Derliaus Grūdų Sodo Augalų Puodą Stendas

Pagaminti iš medienos žaliavos, jūs galite aiškiai pamatyti, tekstūros medienos ir derinti savo augalai su primityviausius dekoracijas.Ten galima saugoti ir pateikti įvairių dekoratyvinių, vazoninių augalų.

Dydis: Šis mini medinė kėdė yra dviejų dydžių, Vidutinis: 3.5 x 6.69 colių, Didelis: 3,5 x 7.87 colių.Tai gali būti sukrauti ant viršūnės vienas kito arba naudoti atskirai, kai reikia.

Kokybiškas ir tvirtas: augalų rėmas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžio masyvo, tvirtas ir patvarus, neslidus ir atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas patalpoje ir lauke.Mūsų dekoratyvinis apvalių medinių gėlių lentyna gali būti įdėti ant žemės tiesiogiai ir apsaugoti jūsų grindis nuo sugadinimo.be to, su mini dydžio, tai puikus lentelės viršuje apdailos ir savo gėlių vazonas, žuvų tankai, mažų iliustracijų galima įdėti.Pastaba: Ne gėlių vazonus.

Įvairias programas: Apvalios medienos masyvo sodo augalų puodą stove stendų su derliaus apdaila.Šis medinis lentyna tinka sodo, patalpų, gyvenamasis kambarys, įėjimas ir bet kur.Jis gali būti naudojamas ne tik kaip gėlių vazonas turėtojas, bet kaip mažas suolas vaikams.

Nereikia surinkti: lengvas ir kompaktiškas dydis, pilnas paketas, sutaupyti laiko ir nerimauti.Dėl pobūdis medienos, kiekviena prekė turi savo unikalias savybes ir randai.

spalva: medžio anglies spalva

Medžiaga: mediena

Pakuotės Turinys:

1 x Mini Mediniai vidutinis vazonas stovo (17x9cm)

1 x Mini Medinis didelis vazonas lentynos (20x9cm)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.