Dviračių Bell Aliuminio Lydinio MTB Dviratį Accessor Saugos Perspėjimo Signalą Dviračių Rankenos Bell Žiedas Dviračių Ragų Dviračių Priedai

0
0 Atsiliepimai

€1.82 €1.28
Kiekis:

SKU: 1147297

Kulka Taškų:

1、【Garsiai】: Nors elektrinis dviratis bell yra mažas, ji turi stiprų garsą ir stiprus garso skvarba.Aukšto tono varpai dviračio ragų mufelinė eismo triukšmas.

2、【Lengva Įdiegti】: Įrengti dviračių varpas virš rankenos, naudokite elastiniais dirželiais, mes sąlyga, ir sagtis ji.Dviračio ragų puikiai veikia kaip kalnų dviratį varpas ar kelių dviratį varpas.

3、【Saugiau ir Sklandžiau】: varpas isof svarbiausių reikmenys dviračiu.Jūs ketinate reikia gerą dviratį bell kad bus padaryti jūsų ride saugesnį ir sklandžiau, ir padėti jums gerą nuotaiką.

4、【Tvirtos Medžiagos】: dviračių skambėjimo ragas yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Elektrinis dviratis bell yra saugus ir ekologiškas.

5、【Lengva Atlikti】: tūris, dviračių skambėjimo ragas yra kompaktiškas ir lengva nešiotis.Elektrinis dviratis bell yra lengvas ir patogus nešiotis, užima labai mažai vietos, ir yra lengva saugoti.

Aprašymas:

Elektrinis dviratis bell yra stiprus garsas, ir stiprus skverbtis, padaryti jūsų ride saugesnį ir sklandžiau, ir išleidimą jums geros nuotaikos.

Techniniai duomenys:

Bendras svoris: apie 45g

Grynasis svoris: apie 39g

Pakuotės dydis: apie 4.3x 4.3x7.8cm/1.69x1.69x3.07in

Pakavimo Sąrašas:

Dviračių Bell*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra tolerancija produkto dydžio.

Tipas Elektros Ragų
Dydis 1.69x1.69x3.07in
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris motoroleris bell

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.