Žiemos Šiltos, Vilnos Motociklo Veido Kaukė Anti-dulkių, atsparus Vandeniui Visą Veidą Padengti Skrybėlę Visapusišką Galvos Ir Kaklo Apsauga

0
0 Atsiliepimai

€5.61 €3.87
Kiekis:

SKU: 1152669

Ypatybė:

Visapusišką galvos ir kaklo apsaugos,Gali būti dėvimi kaip pilno veido kaukė ar skrybėlę.Termiškai aktyvus motociklo balaclava, slidinėjimo balaclava.Puikus bendrosios apsaugos pagal bet kurio tipo šalmą.Apsaugos kremas ir žiemą.

Kvėpuojantis Dizaino,dilimui, tampri ir pralaidžios orui medžiagos.Puikiai tinka galvos formos.Nedirgina odos.Kvėpuojantis audinys yra prisiūta prie nosies geriau praleidžia orą.

Vėjo ir atsparus vandeniui,išorinis sluoksnis audinio, kuris yra geras, vėjo ir vandeniui atsparus poveikis.Ypač tinka šaltą žiemos naudoti.Šiltas ir kvėpuojantis, vidinio yra storesnės vilnos, kuri yra labai šiltas, bet dėvėtojui nesijaustų per šlapia, nes mūsų balaclava orui ir saugo balaclava tinkama temperatūra.

Universalus Unisex Dydis,Ji yra elastinga, plokščia ir ne išspausti siūlės, kuri labai pagerina patogumą dėvėti, tinka bet kokio dydžio galvos, šilta, ir suteikia ultimate žiemos apsaugą ir komfortą.A balaclava yra puiku, nes sluoksnio apsaugos pagal bet kurio tipo šalmą.

Daugiafunkcinis,Išlaikyti šiltas, slidinėjimas, motociklai, bėgimas, važiavimas dviračiu, žygiai, alpinizmas, snieglenčių sportas, airsoft, dažasvydis, medžioklė, taktinio mokymo, dviračių ir kitų veiklos lauke. *Apsaugoti pluoštas nuo šalčio, vėjo, dulkių ir UV spindulių, saulės vadovas.Puikiai tinka moterims ir vyrams.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Dviračiu kaukė

Medžiaga: Poliesteris, aksomo

Dydis: vienas dydis

Savybės: vėjo, apsauga nuo dulkių, atsparus vandeniui, šiltas

Pakuotė:1x Dviračių kaukė

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

2. Prašome leisti 0.1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Kilmės Žemyninė Kinija
CN Kinija
Medžiaga Poliesteris

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.