Keramikos Moters Kūno Vaza Žmogaus Veido Statula Figūrėlės Namų Kambarį Skulptūra Šiaurės Stiliaus Gėlių Puodą Modernią Meno Vaza

0
0 Atsiliepimai

€41.42 €29.00
Kiekis:
  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Žymos: Kūno vaza, didelis vaza, augalų puodą, Gėlių Vaza, Vazos, Puodai.

SKU: 1153253

Keramikos Moters Kūno Vaza Žmogaus Veido Statula Figūrėlės Namų Kambarį Skulptūra Šiaurės Stiliaus Gėlių Puodą Modernią Meno Vaza

Ypatybė:

1. Meno vaza yra pagamintas iš aukštos kokybės keramikos ir paleido aukštoje temperatūroje.Spalva yra paprastas ir elegantiškas, išvaizda yra graži, duomenys yra puikūs, kokybė yra gera, kietumas yra gera, ir jis yra sveikas ir ekologiškas.Galite įsigyti su pasitikėjimu.

2. Unikalus šiuolaikinio Bohemijos namų puošybai.Tai yra kruopščiai sukurta profesionalių dizainerių ir pagerbia gražios moters siluetas su unikaliu stiliumi.Ji išsiskiria paprasta, nerūpestingą stilių, kuris padeda pakeisti bet kurios patalpos viduje ir už jos ribų savo namuose.

3. Tai puikūs rankų darbo moteriška kūno papuošalai turi platų naudoja.Kai naudojama kaip vaza, ji gali būti naudojama su džiovintos gėlės, dirbtinės gėlės, ir žali augalai.Taip pat galima tiesiog naudoti kaip rašiklio laikiklis, miegamojo puošmena ar tinkamumo vartoti skulptūra

apdailos, nesvarbu, ar ji yra pateikiami į kambarį, balkonas, įėjimas, miegamojo ar studijuoti, ir t.t., tai yra gražus kraštovaizdis.

Specifikacija:

Medžiaga: Keramika

Spalva: Balta spalva

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo sąrašas:

1 x Keramikos Vaza

Apmokėjimas:

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti 137festival.lt, tokių kaip Alipay,Kredito Korteles,Realaus laiko Banko Pervedimai,Neprisijungęs Mokėjimus (Banko Pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba,ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Pristatymas:

Mūsų prekės yra labai tinkamas,prašome būti tikri, pirkti,mes bus nedelsiant išsiųstos.

1.Dėl Politikos,prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę, jei jums yra Rusija.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

2.Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo.

3.Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinė šventė,tvarkymo laikas bus atidėtas.Prašome suprasti.

4.Jei jūs neturite gauti prekes per 45 dienas,prašome leiskite mums 3-5 darbo dienas patikrinti negavusieji paketai prieš mums klausimą jums grąžinti.Ačiū.

Grąžinimo Politika:

Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina,prašome grąžinti ją per 5 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės.Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti.

Atsiliepimai:

Tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerus atsiliepimus!Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai.

Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjas Reitingai mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Dėkojame už jūsų paramą!

Dydis M(15-25cm)
Features4 Keramikos Meno Amatų
Features6 apdailos stalo reikmenys
Features11 kambario dekoravimas
Features5 darbastalio apdaila
Features12 Gėlių Išdėstymas
Features1 Gėlių Vaza
Features10 Moterų Kūno Menas Baldai
Stilius Modernus Stilius
Kilmės Žemyninė Kinija
Features3 vazonas vaza
Funkcija Stalo Vaza
Modelio Numeris MYA276
Features7 veido statula keramikos vaza
Features8 šiaurės šalių namų dekoro
Features13 Vazonas Baldai
Features9 Džiovintos Gėlės
Medžiaga Keramikos & Porceliano
Features2 Kūno Pusė Veido Vazonas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.