Aukšto Efektyvumo 110v/220v Nerūdijančio Plieno Aukšto Efektyvumo 110v/220v Nerūdijančio Plieno Automatinis MoMo Pildymo Formavimo Mašina

0
0 Atsiliepimai

€3 060.75
Kiekis:
  • Kategorijos: Namų Apyvokos Prietaisai
  • Žymos: saldainiai pripildymo mašina, siuvimo mašina nina elektros, automatinis batų dangtelis paskirstytojo mašina, momo perjungimo svirtis, automatinis kirpimo mašina, ikoho kavos virimo aparatas, moma kavos virimo aparatas, kaip blaze milteliai, jooshun ice maker", akrilo milteliai kn.

SKU: 115487

Mašinos parametrus

Produkto modelis: ZX-005A mažos pusiau automatinė Xiaolong chartijos mašina

Matmenys: 430*365*560

Staklių svoris: 26 kg

Svoris su pakuote: 31 kg

Įtampa: 220/110

Xiaolongbao galia: 900-1200Pcs/h

Xiaolongbao svoris: 18-32g

Taikymo sritis: mėsos kukuliai

Tinka kukulis wrapper specifikacijos: 80mm kukulis wrapper sveria apie 10 gramų, svoris kukulis wrapper yra 18-22 gramų, svoris kukulis wrapper 80mm skersmuo yra apie 20 g, ir svoris kukulis wrapper yra 30-32 gramų.

Mašina įvadas:

Produktas yra mažas dydis, šviesos svorio, ir panašaus dydžio, mikrobangų krosnelė.Jis gali būti lengvai perkelta vienas asmuo.Apskritai, bandelių parduotuvė buvo mažame plote.Bun mašina gali būti naudojama ant darbastalio.Jis užima mažiau vietos ir yra lengvai valomas .Mažas narvas chartijos mašina gali žymiai sumažinti darbo intensyvumas virtos bandelių parduotuvė, gerinti virtos bandelių parduotuvė, ir mažinti veiklos sąnaudas virtos bandelės parduotuvė.Viena iš charakteristikų, šis mažas garuose mašina yra, kad jūs galite padaryti, virtos, virtos bandelės padaryti savo duonos tešlos ir atributika.Pildymo dydis gali būti koreguojamas ne bus.Didelis privalumas yra tai, kad tol, kol medžiagos yra paruošti, bet kas bus tai padaryti.Nereikia klausti meistru.Ji yra labiau lanksti ir gali būti padaryta bet kuriuo metu.Tai yra patogu ir greita pakeisti įvairiais įdarais.Tešlą galima pagaminti rankomis, be blogio glitimo. Suderinamas su instrukcija.

Pristatymo būdas:

1.Jei pasirinksite "pardavėjo pristatymas Metodas" mes galime padėti jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto! - Jei CFR jūra, tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

2.Jei pasirinksite "Iki Express" mes galime padėti jums organizuoti vežimo tarptautiniais express (tokių kaip DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!Jei siuntos, express, po atvykimo , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti laivybos kompanija, atlikti muitinės formalumus, yra gerai.

3.Jei pasirinksite " Oro " mes galime padėti jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!atvykus į oro uostą , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.(JIA)

Xiaolongbao svoris 18-32g
Galia (W) 500W
Modelio Numeris ZX-005A
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) 900-1200Pcs/h
Sertifikavimo ce
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas LEJARUI
Įtampa (V) 110V
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.