cukriniai kukurūzai kukurūzų koto cutter pjovimo staklės | mašinos, naudojamos kukurūzų derliaus

0
0 Atsiliepimai

€1 874.85
Kiekis:
  • Kategorijos: Namų Apyvokos Prietaisai
  • Žymos: alyvuogių derliaus nuėmimo mašinos, slapukas vyrų cutter, smulkintuvo apyrankė, šlifavimo mašinos, gipso, akiniai kurt sujungti harvester, stiklai sujungti harvester, e14 led 15e, tatuiruotė mašina oxi, kinija kukurūzų ekstruderiu, varikliai alyvuogių siuvimo mašina.

SKU: 1163872

Trumpas prisistatymas

1: mažas dydis, gebėjimą prisitaikyti, plačiai naudojamas kalvos ir kalnai, ir kitų didelių kukurūzų kombainai negali praeiti atsitiktinis blokas. 2: pilnai, skinti susmulkintų šiaudų grūsti į lauką ir pan., ir beveik tą pačią funkciją ir didelių kukurūzų derliaus nuėmimo. 3: galia atitiko, mašina pristatymo. 4: lengva įdiegti ir ardyti, tikrai daugiau automobilių naudojimo. 5: lanksti operacija, pjovimo pasėlių aukštis gali būti reguliuojamas, apsisukimo spindulys yra nedidelis.

parametras

Produkto pavadinimas: Mini kukurūzų derliaus nuėmimo Kukurūzų derliaus nuėmimo modelis: XF-246 Remti galia: 192F dyzelinas variklio Dyzelinas bakelio talpa: 5.5 L Galia: 6.3 kw Galia: 15 ag Paleidimo būdas: elektrinis starteris Ražienų aukštis

1.jei pasirinksite "pardavėjo pristatymas Metodas" mes padėsime jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto! - Jei CFR jūra, tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys. - Jei CFR jūra, ji turi apie 10~60 dienų atvykti, skirtingų šalių su skirtingomis pristatymo laiką.Jei norite žinoti tiksliai laiko, kreipkitės į mūsų pardavėjas.irislee - Jei jums chooseCFR jūra, bet jūsų šalis yra įsikūrusi vidaus, ji turi perkrauname transportuojant, kartais, ji turi atlikti muitinės formalumus ne perkrauname uostas 2, Jei pasirinksite " Oro ", mes padėsime jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!atvykus į oro uostą , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys. - Jeigu gabenimas oro, nėra sekimo numerį, bet jis buvo perduotas oro transporto važtaraščio numeris (kvėpavimo takų bill yra išduotos laivybos bendrovė, tai pristatymo įrodymas) - Jeigu gabenimas oro, tai reikia maždaug 4~10 dienų atvykti, skirtingų šalių su skirtingomis pristatymo laiką.Jei norite žinoti tiksliai laiko, kreipkitės į mūsų pardavėjas.irislee 3.-Jei pasirinksite "Iki Express " mes padėsime jums organizuoti vežimo, tarptautinių express (tokių kaip DHL / TNT / FEDEX /ARAMEX, ECT) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!Jei siuntos, express, po atvykimo , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti laivybos kompanija, atlikti muitinės formalumus, yra gerai.IRISLEE(NING)

Produkto Pavadinimas Mini kukurūzų derliaus nuėmimo
Sertifikavimo ce
Įtampa (V) 6V
Svoris 200kg
Modelio Numeris YF-246
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) 5.5 L
Galia (W) 6.3 kw
Dyzelinas bako tūris 5.5 L
Arklio galios 15 arklio galių
Priedai Mentele
Remti galia 192F dyzelinas variklio
Dydis 155 * 65 * 92 cm
Funkcija šlifavimo
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas LEWIAO
Kilmės Žemyninė Kinija
Paleidimo Būdas Elektrinis Užvedimas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.