1PC Gamtos sphalerite rutulys, kamuolys violetinė Kvarco Gražus Energijos Akmuo Gydymo dovana

0
0 Atsiliepimai

€22.58 €21.45
Kiekis:
  • Kategorijos: Papuošalai
  • Žymos: sphalerite papuošalai, fluorito kristalas šuoliai, mineralinės akmens vaza, aukso teniso kamuoliukas, didelis kvarco druzy, kvarciniai laikrodžių mineralinis, "keychain" natūralus mineralinis, crystal gamtos paveikslas, didelis kvarco papuošalai, didelis kvarco zawalcowany.

SKU: 1165124

1PC Natūralus Kristalinis Kamuolys "Flash" star Kvarco Gydymo Srityje violetinė Gražus Ornamentas Energijos Akmuo Gydymo dovaną Dydis :about45-75mm Medžiaga: Natūrali "Flash" star " Kvarco Kristalo įpakavimas: su bubble wrap viduje ir saugus maišelio išorėje.Pastaba: 1. Prašome leisti nedidelė klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš esu pasirengęs, siekiant išspręsti bet kokią problemą su savo klientais.Mes padarysime viską, kad jums patenkinti.(^v^)

Prekės Pavadinimas sisterstone
Pritaikyti Taip
Medžiaga CRYSTAL, akmuo kristalas
Regioninės Funkcija europa
Formos KAMUOLYS
Spalva Violetinė
Naudoti verslo Dovanos, namo apdaila, reiki gydymo
Stilius feng shui
Kilmės Žemyninė Kinija
Temos TALISMANAS

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.