Barbie Doll Baldų Priedai Plastiko Žaislas Su Šviesos tualetinis staliukas, Spinta Spinta Nustatyti Žaisti Atostogų Dovanų Mergaitė "PASIDARYK pats"

0
0 Atsiliepimai

€47.10 €30.62
Kiekis:
  • Kategorijos: Lėlės Ir Jų Priedai
  • Žymos: triušis tualetinis staliukas, barbė baldų stilingas, 2013 atostogų barbie, barbė metaliniai baldai, moterų apdaras retro, barbie mados spinta, atostogų barbė mergaites, automobilio įrankiai barbie, didelis lėlės retro, barbie mergina spinta.

SKU: 1165152

Barbie Doll F arba 30cm Mados Lėlės Baldai Accessor Plastiko Žaislas Su Šviesos tualetinis staliukas, Spinta Spinta Nustatyti Žaisti Namų Kėdė, Veidrodis Lempos parduotuvė Miegamojo Lova, TV Stalo Lempa Rinkinį Žaisti Popietės Arbata Pagalvę Biuro Kompiuterio Stalas Kopijavimo Aparatas Serijos tualetinis staliukas, Miegamojo lovos, Valgomojo Stalas, Kostiumas Sūpynės Pramogų serijos tualetinis staliukas Serijos Namo Gyvenamasis Kambarys su Virtuvės Spinta Spinta Veidrodis Lova, Vonios kambarys, Vonia, TV Spintelė Mokykla, Parduotuvė Sce ne Žaislas Dovana Girl "PASIDARYK pats" Produktus ct Aprašymas Vardas, pavardė : Plastiko Žaislas Su Šviesos tualetinis staliukas, Spinta Spinta Rinkinys

S žuvininkystės Lėlės Baldų Priedai Medžiaga: Aplinkai Plastiko Stilius ir priedai: kaip parodyta paveikslėlyje. ( NE Lėlės ir drabužių priedai) Tinka: Visiems apie 30 cm mados lėlės Funkcijas : Severa 5 baterijas Reikia pasiruošti.Savybės: *Rankiniu būdu surinkti žaislai padidinti savo vaiko hands-on " galimybes.Aktyvų mąstymą ir puzzle įdomus. * Leiskite vaikams įsivaizduoti ir sukurti skirtingus efektus! *Suaugusieji gali lydėti savo vaikus žaisti, visiškai laimingas šeimos laiką! * Duokite vaikams dovana pilnas meilės! *Pagaminta iš aplinkai nekenksmingų plastiko, netoksiškas ir saugus lako apdaila, geros tekstūros ir patvarus.Pastaba: spalvos vaizdas ekrane yra šiek tiek skiriasi nuo įvairių monitorius, kompiuterius.Tikiuosi, kad jums patiks juos.ačiū už supratimą!Jūs galite pasirinkti daugiau dovanas pirkti kartu, Tai suteiks jums daugiau nuolaidos.

Įspėjimas Laikyti Atokiau nuo Ugnies
Modelio Numeris ŽAISLAI-0119
Amžius 5-7 Metų, 2-4 Metai, > 14 metų, Suaugusieji, 8~13 Metų
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija
Temos Gyvūnai Ir Gamta, Muzika, Sportas, Profesijos, Fantasy & Sci-Fi, Transportas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.