Magnetinio Belaidė Mini vaizdo Kamera 1080P, Patalpų Kamera, Naktinio Matymo Garso Judesio Aptikimo Kūdikio stebėjimo Kameros Wifi

0
0 Atsiliepimai

€12.42
Kiekis:
  • Kategorijos: Buitinė Technika
  • Žymos: kamera zosi, 5a belaidžio ryšio adapteris magnetinis, belaidžio elpap10, belaidžio earings, klasės w176 kamera, wireless, magnetinio 4g fotoaparatas, kamera digoo, belaidžio ribotuvas, belaidžio granitas, kamera inqmega.

SKU: 1167897

Ypatybė:

Modelis

A9

Rezoliucija

4K/2K/1080P/720P

Kadrų

25

Vaizdo formatas

ASF

Objektyvo

150 laipsnių

Judesio aptikimo fotografavimo atstumas

Tiesi linija 6 metrų

Mažiausia apšvieta

1LUX

Nepertraukiamo įrašymo trukmė

Daugiau nei vieną valandą

Glaudinimo formatas

H. 264

Įrašymo intervalas

5m⊃2;

Energijos suvartojimas

240MA/3,7 V

Saugomi temperatūra

-20-80Celsius

Darbinė temperatūra

-10-60Celsius

Veikimo drėgnumas

15-85%RH

Atminties kortelės tipas

TF Kortelė(Max 128G)

Mobiliojo telefono operacinės sistemos

Android/IOS

1. Rezoliucija gali pasiekti 1920*1080P, aišku, nuotraukos kokybė, rodo daugiau informacijos, kai naudojatės mobiliuoju telefonu stebėti nuotoliniu būdu, dinamika yra aišku iš pirmo žvilgsnio.

2. 150 laipsnių itin plataus kampo laukas, didesnės regėjimo lauko šaudykloje, kad atitiktų jūsų reikia daugiau.

3. Naujas 1080P aukštos raiškos vaizdo kokybę, automatiškai optimizuoja vaizdą, pabrėžia ir tamsiai informacija, bei matomas prieš šviesą.

4. Ultra-high-definition ne šviesos naktinis matymas, ne šviesos aplinka, įrenginys automatiškai persijungia į naktinio matymo šviesos rekordą, kuris gali aiškiai užfiksuoti ne šviesos scenų.

5. Naujai atnaujintas 1080P jutiklis, iki 12 mln. pikselių, visapusiškai stiprina savo regėjimo patirtį, aišku, fotografavimo informacija, nepalikdamas jokių tamsus arba aklas zonas.

6. Kai nenormalus judėjimo tikslas yra aptikti šaudymo srityje, signalizacija pranešimą iš karto sukėlė ir siunčiamos į mobilųjį telefoną APP, ir nuotolinės prieigos tašku, ryšys gali būti matomas realiu laiku.

7. Jis yra prijungtas prie namų tinklo per WIFI, kurios gali padėti daug žmonių, žiūrėti video internete tuo pat metu, be laidų, naudoti mobilųjį telefoną APP, nuotoliniu būdu peržiūrėti vaizdo peržiūra bet kuriuo metu ir bet kur.

8. Įmontuotas galingas magnetas gali sugerti medžiagų, geležies, ir ji gali būti lengvai sumontuoti ir ant bet kampe, ir nereikia nerimauti apie akluosius taškus yra nematomas.

9. Built-in baterijos gali veikti nepertraukiamai 60 minučių.Jis gali būti prijungtas prie maitinimo arba maitinimo bankas, o įkrovimo ir įrašymo apsaugoti jūsų saugumui.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Pakuotė Taip
Modelio Numeris A9
Tipas Mini
Įmontuotas Atminties Dydis Ne
Atminties Kortelės Tipas MicroSD / TF
Jutiklių Technologijos CMOS
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
Aukštos Raiškos Palaikymo 1080P (Full-HD)

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.