"Bluetooth" Imtuvo 5.1 AUX Audio Belaidžio ryšio Adapteris, Skirtas laisvų Rankų Automobilinis Stiprintuvas Garsiakalbis Ausinių N4O1

0
0 Atsiliepimai

€5.82 €3.49
Kiekis:

SKU: 1169483

Savybės:

1. Automatinis galios-apie prijungus prie maitinimo šaltinio, ji labai tinka naudoti automobilyje arba kitose vietose, jūs norite, jis turi funkcija automatinis power-on.

2. Skambinimas laisvų rankų įranga ir navigacijos transliaciją: Built-in mikrofono už skambinimas laisvų rankų įranga; paprasta mygtuką atsiliepti/perrinkimas/pakabinti/atmesti skambučius.Be to, automobilio adapteris palaiko transliacijos balso pranešimų iš esamų navigacijos programas, kad jums nereikia žiūrėti žemyn į savo telefoną į saugų vairavimą.

3. Belaidė Muzikos Transliacija: Stream stereofoninės muzikos ne per ausines ir garsiakalbius.

4. Erdvės taupymo dizainas: Ultra-kompaktiškas ir lengvas, jis gali būti patogiai naudojamos su įvairiais prietaisais.

5. Super stabilus ryšys: Mūsų audio adapteris yra įrengta 5.0 chip nuolatinio ryšio porą, greitai perdavimo greičio ir masto signalo diapazonas (33 pėdų) atstumu.namų garso, laidines ausines/garsiakalbiai, stiprintuvai/namų kino teatro, ir daugiau.Tada jūs galite mėgautis wireless Hi-Fi muzikos transliavimo!Pastaba: tik imtuvas, ne siųstuvas.Taigi, jūs negalite naudoti ją savo TV, klaviatūra, pele.

6. Automatinis prisijungimas: Šis imtuvas automatiškai prisijungti prie paskutinio suporuoto prietaiso, kai jis yra įjungtas, kitą kartą.

7. Pasta dizaino, gali būti susiję su bet kokia padėtimi automobilių, lengva išmontuoti.

8. Unikalus strong bass funkcija: Jūs galite mėgautis aukštos kokybės erdvinį garsą iš bendro garso šaltinių.Pažangių vidaus chip rūpinasi konversijos naudojant patogų lossless kodą, kad galima.

Pakuotės Turinys

1 vnt* 5.1 Garso Imtuvas, Adapteris,

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Pavadinimas DQC3725
Įtampa 5V

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.