Reguliuojamas Transporto priemonės Žvejybos Laikiklis 7 Lazdele Talpa Sunkiųjų Automobilių Žvejybos Polių Turėtojai meškere Dirželiai, Sunkvežimių Automobilių VISUREIGIS

0
0 Atsiliepimai

€19.72 €13.81
Kiekis:

SKU: 1172033

Kulka Taškų:

1、Didelės Talpos Automobilinis Laikiklis: Tai meškere Dirželiai gali tilpti iki 7 meškerės ir ritės.Jūsų meškere bus gerai apsaugotas ir organizuotas, nesirūpindami tangled lines arba skaldytų patarimas transportu.

2、Stiprus Ilgaamžiškumas: Pagaminti iš didelio tankio nailono medžiagos, Žvejybos Laikiklis yra itin didelis patvarumas, siekiant užtikrinti, kad ji bus ne sag esant didelėms apkrovoms.Su specialiai sukurta aukštos kokybės nerūdijančio plieno sagtis, jis gali tvirtai pritvirtinkite juostos apie jūsų automobilį, ir ji yra lengva įdiegti ir ardyti.

3、Labai Stebuklinga Pleistras: Šis Automobilis Žvejybos Laikiklis pasižymi aukščiausia magija pleistras sugriežtinti savo lazdele ir padėti jums koreguoti prisitaikyti prie meškerės iš sūraus vandens, kad mažų upėtakių.

4、Platus Panaudojimas: Automobilio Lazdele Vežėjas tinka VISUREIGIS, sunkvežimių, vagonai, prekiniai vagonai, paėmimas, mobilieji namai, ir plūduriuojančius tiltus.Arba jūs galite naudoti ją kaip rack lubų.

5、Reguliuojamas meškere Turėtojas: Ji turi priekinis dirželis ir galinis dirželis, kurį galima reguliuoti.Reguliuojant meškere laikiklis, užtikrinti, kad priekiniai ir galiniai strypo laikikliai yra suderinti.

Aprašymas:

Šis automobilis meškere laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono, tvirta ir ilgaamžė medžiaga.Joje telpa 7 meškerės ir ritės.Tegul jūsų meškerykotis turi būti saugomos ir ginamos, tinka Visureigiams, sunkvežimiams, ir paėmimas.

Produkto pavadinimas: automobilių meškere turėtojas

Medžiaga: Nailonas

Spalva: Juoda

Išplėsti ilgis: apie 76cm/30inch

1 nustatyti automobilių meškere turėtojas

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.