Įkraunamas Belaidis Automobilinis Dulkių Mini Vacum Kereta Automobilio Namuose Laikomo Namų siurblys USB Belaidžius Nešiojamuosius

0
0 Atsiliepimai

€62.08 €31.66
Kiekis:
  • Kategorijos: Namų Apyvokos Prietaisai
  • Žymos: vacum švaresnis plovimo namuose, užveskite pelės žymeklį švaresnis vacum namuose, jimmy h9 pro belaidžiai, švaresnis dulkių, šlapias sausas vacum.

SKU: 1176654

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Goo d Kokybės, su Laisvai Po pardavimo Garantija .

[Taikoma scene]: rankinį dulkių siurblys tinka jūsų automobilio viduje, gyvenamasis kambarys, miegamasis,vonios,biuro,sandėliavimo patalpa,Laiptai, virtuvės, sunku pasiekti kampai, sienos kraštus,ect...

[Belaidžius ir Lengvas]: Tai, nešiojamų ir kišeninių, Laidas-laisvas, be rūpesčių,ir lengvas dizainas ir jo kompaktiškas dydis patogiai naudoti ir vykdyti.Ir tai yra ergonomiškai suprojektuoti, siekiant padėti jums atsikratyti nuovargio ir švara.

[Stipri Siurbimo]: Gali čiulpti cigarečių pelenai, sausainių trupinius, trintukas trupinius, plaukus, išsiliejusių skysčių,dulkių, dalelių , šiukšles, duonos trupinius, naminių gyvūnėlių plaukai, šunų plaukų, kačių plaukai, ir skystis.

[Ilgai veikianti baterija, greitas įkrovimas]: Ji yra įrengta su 1200MAH įkraunama ličio baterija, kuri trunka tik Apie 4 valandas visiškai įkrauti ir teigia, super gera laiko ilgiau nei 30 minučių.(Tęsti negalima naudoti ILGIAU NEI 30 MINUČIŲ, kitu atveju jis bus perdegti variklis lengvai.)

Įkrovimo būdas: USB įkrovimas

Spalva:juoda/Balta

Medžiaga:Plastikas + elektroniniai komponentai

Pakuotės Turinys:

1 x dulkių siurblys

1 x ekrano filtras

1 x dulkių dėžutė

1 x žarnos teptuku galvos

1 x kietajame vamzdelio plokščia galva

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apmokėjimas : 1.Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienų nuo užsakymo. 2.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes

Vežimą: 1.Mes tiekiame Pasaulyje laivybos. (išskyrus keletą šalių ir APO/FPO). 2.Visi užsakymai bus tvarkomi pirmas kartas, kai mokėjimo patikrinimas praėjo. 3.Tikrasis pristatymo laikas gali skirtis , ypač per atostogų sezoną.

Atsiliepimų: 1.Prašome įsitikinkite, kad nėra jokių problemų su produktais. 2.Jei turite y nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis prieš užpildant rev iew.Mes jums priimtiną atsakymą.

3.Jei nėra jokių problemų, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.

Galia (W) 500W
Funkcija Šlapias ir Sausas
Sertifikavimo NĖRA
Įtampa (V) 6V
Prekės Pavadinimas Cikuso
Kilmės Žemyninė Kinija
Baterijos Veikimo Trukmė NĖRA

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.