30pcs 100g Baltos Tuščių Plastikinių Kosmetikos Jar Daugkartiniai Serumo Buteliuką Juoda, Aukso, Bronzos, Aliuminio Dangteliu Indą, Kosmetikos

0
0 Atsiliepimai

€37.27
Kiekis:
  • Kategorijos: Odos Priežiūros Priemonės
  • Žymos: serumas žalioji butelis, alim vandens butelis, fleita aukso plastiko, serumo butelius siurblys, bagažo skyriaus dangčio prado juoda, bagažo skyriaus dangčio nissan juoda, serumas rudos spalvos butelis, aukso plastikinės šukos, hippo vandens butelis, plastikiniai aukso bangle apyrankės.

SKU: 11850

30pcs 100g Baltos Tuščių Plastikinių Kosmetikos Jar Daugkartiniai Serumo Buteliuką Juoda, Aukso, Bronzos, Aliuminio Dangteliu Indą, Kosmetikos

Skersmuo: 7.15 cm

Aukštis : 4cm

Svoris : 28.9 g/vnt.

Talpa: 100g

1,Kosmetikos sub-butelis, pagamintas iš PET plastiko, patvarus, daugkartinio naudojimo,kuri nėra lengvai skaldyti, ir platų nagų jar yra lengva užpildyti ir imti.

2,Varžtų dangteliai yra geras sandarinimas, patvarus, nereikia nerimauti nutekėjimas,ypač veido kremas, kaukė ir t.t.Galite įklijuoti etiketes ant butelio, lengva ženklas.

3,kosmetikos buteliuką gali būti lengvai nuplauti su vandeniu ir gali būti pakartotinai naudojamas.Tai yra puikus pagalbininkas jūsų kasdieniame gyvenime.

4,Makiažas mėginio konteineriai su dangteliais,lengva nešioti, jūs galite įdėti jį į savo kišenę, piniginės, rankinės, kuprinės, lagaminai, ir tai yra patogiau nešioti ant plokštumos.

Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Vienetų skaičius COMBO
Modelio Numeris #PF047
Medžiaga plastiko+Aliuminis
Dydis 100ml

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.