Širdies formos Amatų Medinė Žvakidė Žvakių Laikikliai Žmona Vyro Jubiliejus, Valentino Dienos, Gimtadienio Dovana, Namų Puošybai

0
0 Atsiliepimai

€11.00 €6.94
Kiekis:

SKU: 1188234

Aprašymas:

1、【Puikios Kokybės】, Nes žaliava, Medinės Žvakidės mediena, jis yra patvarus, ne taip lengva nutraukti, ir sunku ardo, ir labai patvarus.

2、【Meilės Dizaino】Šiuolaikinės Žvakių Laikiklis priima formos širdies.Naują ir unikalų dizainą, kuris yra elegantiškas, mylintis, ir nesenstantis, tai yra geras pasirinkimas už jus.

3、【Sukurti Atmosferą】Mediniai Žvakių Laikikliai gali pridėti šiltą šviesą ir elegancija, bet namuose arba įvykio apdaila, papuošti savo kambarį, papuošti savo pietų stalo, ir sukurti šiltą atmosferą

4、【Masto Programos】Derliaus Žvakių Laikikliai turi platų programas ir gali būti naudojama namų papuošimas, vestuvių, sukaktuvių, vakarėlių, įsipareigojimų, vestuvių, jubiliejų ar kitomis ypatingomis progomis.

5、【Geras Pasirinkimas】Mediniai Žvakių Laikikliai Ramstis turi daug privalumų, gali sukurti atmosferą, ir kiti privalumai yra puikus pasirinkimas kaip dovana Kalėdų, Naujųjų Metų, ir gimtadienius.

Techniniai duomenys:

produkto Pavadinimas: Medinė Žvakidė

Medžiaga: Medinis

Produktų Sąrašas:

2 *Medinės Žvakidės

Rankų darbo No
Funkcija Atitikimo Taurės Žvakė
Stilius europa
Tipas Žvakidė Turėtojas
Žvakė Įtraukti NO
Kilmės Žemyninė Kinija
Naudoti Šventės
Atitikimo Žvakė Mažas Tealight
Medžiaga Mediena

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.