Sniego Sluoksnį Padengti Sniego Shaper Formų Negalima Užšaldyti Savo Rankas Paplūdimio Žaislų Ir Sniego Žaislas, Skirtas Žiemos Kalėdų Tėvų-vaikų Žaidimas

0
0 Atsiliepimai

€3.53 €2.47
Kiekis:

SKU: 119195

Aprašymas:

Jis yra pagamintas iš patvarios ABS medžiaga, storas, patvarus, saugus, bekvapis ir be šerpetų, nėra lengva išeiti, nėra lengva išnyks, ir lengvas.

Jis turi rankenas, jums laikykite, jums nereikia daryti tiesiogiai.Apsaugoti jūsų rankas nuo sniego ir užšalimo.Įdėkite sniego maker į sniego su švelniu įrašą.

Mėgaukitės įdomus putinas kovoja, jūs galite labai greitai padaryti unikalių formų sniego gniūžtėmis.

Šis žaislas yra labai tinkama ištisus metus.Žiemos sniego ir vasarą, smėlio ar purvo žaislai, siekiant padėti jums padaryti sniego gniūžtėmis ir sandballs, todėl jums įdomus.

Tai gera vaikų Kalėdų dovana, Helovinas, Padėkos, gimtadienius, Velykas, klasės apdovanojimai, mokyklos prizų, dovanų maišelį, glaistai, kt.

Savybės:

Dydis: Mėlyna būti: 13.5*13*7.5 cm/5.31*5.11*2.95 į

Violetinė liūtas: 15.5*13*7.5 cm/6.1*5.11*2.95 į

Medžiaga: ABS

Pakavimo Sąrašas:

1*Sniego Gniūžtės Padaryti

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugi Medžiaga: Putinas Maker nėra lengva išeiti, nėra lengva prarasti spalvą, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Ji yra pagaminta iš saugaus ABS medžiaga, storas ir patvarus, saugus, bekvapis ir be šerpetų.

2.Tėvų-Vaikų Bendravimą: Sniego Pelėsis tinka lauko veikla, žiemą, jūs galite žaisti laisvai su draugais ir šeima ir mėgautis įdomus, nesirūpindami apie šaldytus rankas.

3.Lengva Naudoti: Šios Žiemos Sniego Žaislai, padės jums lengvai sukurti tobulą sniego gniūžtės tik kelias sekundes tiesiog laimėdama sniego į pelėsiai ir fotografuoja kartu.

4.Platus Naudoti: Sniego Pelėsių yra ne tik tinka žiemos pramogų, bet taip pat gali būti naudojamas ištisus metus.Ji taip pat gali būti naudojamas su šlapio smėlio, kad smėlio pilys, arba drėgno molio padaryti molinės lėlės.

5.Dovana: Padengti Sniego Maker yra dovana, pilnas vaikiško įdomus ir vaikai bus meilė šią cute cartoon formos.Mėgaukitės puikus laikas pobūdžio statydami sniego.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.