Nešiojamų Echolotai Signalizacijos Aido geresnį 0.7-100M Laidinio Rele Jutiklis Žuvų Ieškiklis Tinka ledo žvejyba, Žvejybos reikmenys

0
0 Atsiliepimai

€45.47 €38.64
Kiekis:
  • Kategorijos: Žvejyba
  • Žymos: žuvų ieškiklis gylio sonaras, los meškere, aluminim ice maker", plaukiojimas echolotai, echolotai profecional žvejybos, plonas automobilių radaras, slankiojo žuvų ieškiklis, namų echolotai, jungtis garmin echo sounder, jutiklis echolotai ffw1108 1.

SKU: 1192108

vandens gylis.Įrenginys gali būti naudojami vandenyno, upės ar ežero, ir yra fantastinis aptikti žuvų būrius, bet tikroje srityje.Naudojant nuostabi ir novatoriškos technologijos, šis nešiojamas žuvų ieškiklis yra idealus įrankis atnešti žuvis į jums! 1. Aptikti ir rodyti žolės, trumpas & ūgio piktžolės, smėlio ir uolų, jūros dugno 2. Gauti apytikslę vietą žuvų ir vandens gylis 3. Apvalus daviklis, jutiklis, su 7,5 m kabelis, 45 laipsnių spindulio kampas 4. Su žuvies gylio skalė ir garsinė žuvies signalizacija 5. Vartotojas metrų ar pėdų rodmenys 6. Asortimento gylio parodymas nuo 0,7 metrų iki 100 metrų 7. Ekrano apačioje roko ar žolės 8. Nuimamas plaukti Specifikacijos Ekranas : TN/ANTI-UV LCD ekranas su LED galinio apšvietimo Gylio intervalas :nuo 0,7 m iki 100m (2ft į 328ft) Jutiklio Spindulio Kampas :45 ° Veikimo temperatūra : -20C iki .70C (-4F iki 158F) Powered by : 4 x AAA baterijos (neįtraukta) Pasirinkti tarp metrų ar pėdų rodmenys Gali mount sonar su tokiais metodais, A. pritvirtinti prie laivo korpuso B. Naudoti plūduriuoti ant kabelio prijungti sonar viduje vandens C. Fix it ant stulpų ir stumti jį į norimą poziciją, viduje vandens D. Iškirpti skylę ledo paviršiaus ir vieta sonar pagal vandens Ekrane pobūdį ar aplinkybes, dėl Jūros dugnas i.e.žolė, uolos ir smėlis), Matmenys: 120*65*30mm Atsargumo priemonės: nėra mažmeninės pakuotės.Perėjimas: 1 cm = 10 mm = 0.39 cm Leisti 0-1 cm klaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jūs don ' t mind siūlymą.Dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.Ačiū!

Kilmės Žemyninė Kinija
nustatymo diapazonas 0.6-183 Metrų
Maitinimo Šaltinis No. 7 Baterija
Sonaras Dažnis kabelis
Echolotai Aprėptis --
Kalbos Lietuvių

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.