Mados Žieminės Pirštinės Vyrams, Moterims Touchscreen Vėjo Šiltas, Neslidžia Vairavimo GlovesWarm Pirštinės Šalto Oro, Vėjo Dviračiu

0
0 Atsiliepimai

€5.65 €3.56
Kiekis:

SKU: 1192445

Karšto Pardavimo Žieminės Pirštinės Vyrams, Moterims Touchscreen Vėjo Šiltas, Neslidžia Vairavimo Pirštinės Šiltas Pirštines Šalto Oro, Vėjo Dviračiu

Prekės Specifikacija:

Ypatybė:

1. EKRANO PIRŠTINĖS :

"Jautrios", kaip savo rankas,Dėvėti Per Prekių telefingers pirštines ir naudoti jūsų išmaniųjų telefonų, daugiau sklandžiai.

2.ŽIEMOS VĖJO ŠILTAS PIRŠTINES:

Markė, Minkštas pamušalas,išorės yra Šiltas Windstopper audiniai,Stiprus šilumos išsaugojimo,minkštas,patogus ir kvėpuojantis,jus rankas Šiltu, šaltu oru.

3.REGULIUOJAMAS VISĄ PIRŠTĄ, KUMŠTINĖS PIRŠTINĖS:

Pirštinės su derva užtrauktukas ant nugaros,lengvai reguliuoti dydį, kad tinka jūsų rankas,šiek tiek vandeniui atsparus, bet negali naudojami povandeniniai ar smarkus lietus,negali būti visiškai mirkyti vandenyje.

4.NESLIDŽIA:

Pirštinės, naudojant " non-slip nusidėvėjimui atsparaus silikono gelis, užkirsti kelią slidus efektas labai geras,grabus judėjimo be nukrypimų, laikykite vairą geriau net kieta kelio danga,Puikus pirštinės vairavimo,jodinėjimas,dviračių sportas,moutain alpinizmas,slidinėjimas,kelionės ar kitos veiklos lauke.

Medžiaga: dvipusis polar fleece

Pamušalas: Koralų Vilnos Saugo Šilta Viduje

Dydis: L:24.5*10*1.5 cm

Spalva: Juoda,Violetinė,Raudona,Pilka

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

2.Prašome leisti 1-2cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 Pora X Žieminės Pirštinės

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Dydis L
Modelio Numeris Žieminės Pirštinės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas FangNymph
Pirštinės Ilgis Riešo
Spalva juoda, Violetinė, raudona, Pilka
Lytis Unisex
Stilius Mados
Kilmės Žemyninė Kinija
pamušalas Koralų Vilnos Saugo Šilta Viduje
Medžiaga Poliesteris, dvipusis polar fleece
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Modelio Tipas Kietas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.