Derliaus Vyrų Gyvūnų Spausdinti marškinėliai Negabaritinių Mados Vyrų Mados Gatvė Asmenybės Hip-Hop marškinėliai vyriški Laisvalaikio Trumpas Rankovės

0
0 Atsiliepimai

€6.76 €3.38
Kiekis:

SKU: 1194970

*****Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvėje*****

Jei jums patinka šis straipsnis, prašome įtraukti jį į savo krepšelį; Jei jums patinka mūsų parduotuvėje, prašome sekti mūsų parduotuvėje.Ačiū!

Tuo pačiu metu, prašome atkreipti dėmesį į mūsų parduotuvėje, mes dažnai atnaujinti stiliaus drabužius!! !Yra daug mados 3d hoodies ir marškinėlius mūsų parduotuvėje.Mėgautis jūsų pirkinių!!!

Spausdinimo Procesas:pažangių skaitmeninio spausdinimo technologiją, Vaizdai, aišku, labiau realus.Kas hoodie yra pagamintas su minkšta, Tampri ir patogus audinys, kuris niekada sumažinti ar išnyks!!!

Su cool 3D spausdinimo Modelio, Tai taip pat labai lengva apsirengti ir sukurti savo stilių.Mados stilingas dizainas idealiai tinka kasdien dėvėti/lounging/hang-out/namų drabužiai/šalys/prom/festivaliai/dovanos, ir dar daugiau!Tinka pora/moterys/vyrai/mergaitė/berniukas ir t.t.

Medžiaga:Poliesterio Pluoštas + Spandex

Tipas: Hoodies & Susagstomi Megztiniai

Apykaklė: O-Kaklo

Dydis:Azijos Dydis XXS,XS,S,M,L,XL,XXL,3XL,4XL(pls patikrinti dydžio diagramos, prieš užsakant, ačiū!)

Pristatymas:Mes išsiųsime per 2-3 wroking dienų nuo užsakymo .

Dėmesio:

1. Spalva gali būti šiek tiek skiriasi, nes stebėti.Tikimės, kad jūsų prašome suprasti!Dėmesio:

2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite klausimų apie mūsų produktus,mes išspręsti šį klausimą kaip galima greičiau.

3.Jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimai bus labai dėkingi ir tai paskatins mums pasiūlyti jums labiau prieinamos ir aukštos kokybės drabužius.

.Atsiprašome, kad D. PO Langeliuose ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

Audinio Tipas Vilnos
Rankovės Stilius Rutina
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Kilmės Vieta Kinija (Žemyninė)
Apykaklės O-Kaklo
CN Jiangxi
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Modelio Tipas Spausdinti
Viršūnės Tipas Tees
Medžiaga Medvilnės, Poliesteris, Spandex
Lytis VYRAI
T-shirt stilius modelis T-shirt vyrai, Topai, Broadcloth, vyriški trumpomis rankovėmis T-shirt, Mados, Tees, vintage marškinėliai, Vyriški Vasaros T-Shirt, Negabaritinių Marškinėliai, palaidinukės, harajuku, pigūs drabužiai, 3D Atspausdintas T-Shirt, Aukštos Kokybės Audinio, Vyriški Sportiniai, Amerikietiško stiliaus marškinėliai, Raukšlių / lengva valyti, Derliaus Vyrų Spausdinti, 2022 Vintage Marškinėliai, monograma T-shirt, Azijos Dydis XXS-6XL, Vyrų Drabužiai., marškinėliai vyrams, camisetas, Vyriški marškiniai, Kvėpuojantis T-Shirt, pigūs marškinėliai, Quick dry/cool/patogiai/UV apsauga, 2022 Nauja, T-shirt, Karšto Pardavimo 2022 T-Shirts, Plius Dydžio Marškinėliai ir Topai Tee, motociklo print T-shirt, Persijos įlankos t-shirt, tee marškinėliai vyrams, Nemokamas Pristatymas, moto marškinėliai
Kilmės Žemyninė Kinija
Su gobtuvu No
Taikoma Scena Prekybos
Stilius Atsitiktinis
Elemento Tipas Topai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.