Dainininkas Lipdukai Spalvinga Vandeniui Riedlentė Lipdukai Vaikams Patikimi, Daugkartinio Naudojimo Lipdukai, Nešiojamas Vandens Butelis Automobilių Taurė

0
0 Atsiliepimai

€0.99 €0.64
Kiekis:

SKU: 1198529

Aprašymas:

Dainininkas Lipdukai yra pagaminti iš PVC, kuris yra atsparus vandeniui ir atsparūs ir gali būti pakartotinai sticked nepaliekant klijai.Tai yra labai paprasta naudoti ir veikia viskas sklandžiai pasirodymai.

Savybės:

1. Gali būti nuplėšti keletą kartų, atsparios aukštai temperatūrai, ir nepaliekant klijai.

2. Atsparus vandeniui.

3. Tinka visų lygių paviršių.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Dydis: 4-6cm/1.57-2.36 in

Sukibimas: stiprus

Taikomas vietos: visi sklandžiai pasirodymai (pavyzdžiui, nešiojamojo kompiuterio gitara bagažo vežimėlio atveju ir pan.)

Modelis: grafiti spalvos, animacinių filmų, mielas

Pakuotės Sąrašas:

50*Lipdukai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daugkartinio naudojimo Nulupami Lipdukai - Vandens Butelio Etiketės yra atsparus vandeniui ir nėra lengva nukristi.Vėl ant lygaus pasirodymai be klijuoti.Pagamintas iš patikimų vandeniui PVC medžiagos.

2.Lengvai DIY - Tiesiog nuplėškite apsauginę plėvelę ant nugaros ir klijuoti Dainininkas Lipdukų bet kur, kur jūs norite papuošti.Kad jums būtų lengva "PASIDARYK pats", ir jūs galite pamatyti, ką jūs norite pamatyti bet kuriuo metu.

3.Platus Taikymas - Lipdukai yra ne tik tinka nešiojamieji kompiuteriai, tabletės, stalai, puodai, virduliai, nešiojami kompiuteriai, telefono dėklai ir kt., bet riedlentės, gitaros, ir daugiau.Taip pat tinka automobiliams, dviračiams ir motociklams.

4.Įvairių Stilių, Lipdukai - Nešiojamojo kompiuterio Lipdukai iš viso turi 50 skirtingų modelis lipdukai.Kiekvienas turi skirtingos formos ir modelio, įvairių stilių.Su skaitmeninis spausdinimas, kiekvienas lapas yra aiški ir subtilus.

5.Papuošti Dovanos - tegul juos naudoti savo vaizduotę sukurti kažką.Atsparus vandeniui Lipdukai yra geriausias dovanas vaikams, draugams ir artimiesiems "PASIDARYK pats" dekoracijos kalėdoms, Gimtadieniams ir vakarėliams.

Pakuotė No
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.