Belaidžiu Oro Duster,Multi-Naudoti Nešiojami Pakeičia Suspausto Oro Skardinės, Galingas 51000RPM,Oro Duster už Kompiuteris, Nešiojamas kompiuteris

0
0 Atsiliepimai

€45.47 €30.91
Kiekis:
  • Kategorijos: Buitinė Technika
  • Žymos: mažas bevielis oro siurblys, belaidžiu oro siurblys baseus, kompiuterio atveju itx žaidimų slim, kompiuterio stalo žaidimų geek, oro filtras mann c2243 1, 12 skardinių virtuvė, baterija macbook air " 76v, automobilių oro freshened, ozito belaidžius oro siurblys, "macbook air" 2015 m. baterija 7160.

SKU: 1200830

[LED Šviesos Dizainas]- Built-in LED šviesa leidžia jums nurodyti švarią geriau valymas.kai susiduria KOMPIUTERIO ar kitų interjero tamsius, šviesos dizainas padės jums padaryti visiškai švarus, tai poveikis, kad dujų duster negali pasiekti.

[3 Režimas Patikslinimus]- Mūsų Suspausto oro duster " buvo 3 stiprios oro srovės režimai (43000rpm/47000rpm/51000RPM), siekiant reguliuoti greitį, kad atitiktų jūsų poreikius, įvairioms progoms.

[Galingų ir Efektyvių]- Mūsų air duster gali nuolat teikti aukšto slėgio oro pašalina dulkes, įrengta 51000 MIN galingas variklis, gali pašalinti šiukšles ir dulkes nuo bet kokios elektroninės įrangos namų ar biuro.

[Greito Įkrovimo]- Ateiti su Tipas-C įkrovimo kabelis greito įkrovimo, ir USB prievadas leidžia produktas, kuris turi būti imama įvairiais būdais.Sutrumpinti įkrovimo laikas 3 val.Naudojimo gali būti labai padidintas.

[Multi-naudoti]- Mūsų elektros oro duster gali būti naudojamas bet kuris iš jūsų brangių elektroninių prietaisų, pvz., kompiuterio klaviatūra, nešiojamas kompiuteris, kopijavimo aparatas, ir žaliuzės ir kt.Ji yra labiau energiją taupančių ir ekologiškai nei nuolat pirkti konservuotų oro.

tipas: 7500 mAh/5000 mAh

tipas: A/B

Spalva:juoda

Medžiaga:ABS+PP

Dydis:111X69X195 mm

Pakuotės Turinys:

1 set x Bevielis Air Duster"

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Pavadinimas Cikuso
Įtampa (V) 6V
Baterijos Veikimo Trukmė NĖRA
Galia (W) 5w
Funkcija Šlapias ir Sausas
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.