Žavinga 3 Eilėmis 8mm Natūralus Raudonasis Rubinas Apvalus Akmuo, Karoliukai, Karoliai, 17-19"

0
0 Atsiliepimai

€22.58
Kiekis:
  • Kategorijos: Karoliai & Pakabučiai
  • Žymos: joyalukkas ruby karoliai, rožinė rubino karoliai, ruby karoliai vaikas, yanhui ruby karoliai, sukurta ruby karoliai, debesuota ruby karoliai, birmos rubinas karoliai, raundas ruby karoliai, ruby kryptis karoliai, šiuolaikinės ruby karoliai.

SKU: 12028

dydis (Apytiksliai)

8 mm Kiekis: 1pcs ilgis: 17-19 " Užsegimas: GP Atsitiktiniai pristatymas, gali būti šiek tiek skiriasi spalva,Nes ji yra natūraliai susiformavusios,prašome vyrauja natūra.

Mes turime savo perdirbimo gamyklos, yra didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje, gali suteikti jums geriausios kokybės.Jei jums reikia daugiau, mes galime suteikti jums gerą nuolaidą!

Mielas drauge, koks klausimas jums kyla po pirkimo, prašome susisiekti su manimi, prašome tikiu, kad I duos jums labiausiai priimtiną sprendimą, jei turite problemų, prašome susisiekti su manimi, nedvejokite!

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus laiko, jei turite kokių nors klausimų, bet kokiomis aplinkybėmis.mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas per 24 valandas.

Formos\modelis Round
Metalo Sidabro Padengtą
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Medžiaga Mūrinis
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas oein
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Suderinamumas Viskas Suderinama
Proga Jubiliejus
Temos ATOSTOGŲ
Metalų Tipas NĖRA
UPC Netaikoma
Bauda ar Mados Mados
Spalva raudona
Elemento Tipas Karoliai
Lytis Unisex, moteris
Stilius Klasikinis, Klasteris
Ilgis (cm) 17-19
Pagrindinis Akmuo Ruby

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.