VAKARŲ DVIRAČIŲ Nuoma Kompiuterio Vandeniui 20 Funkcijas Spidometras Odometras Dviračių Šviesos LED Laidinio/ Belaidžio MTB Dviratį Chronometras

0
0 Atsiliepimai

€27.40 €13.70
Kiekis:
  • Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
  • Žymos: qianjiang spidometras, ebike spalvos spidometras, skaitmeninis hud spidometras, vakarų dviračiais chrono, 5 greičio spidometras, vakarų dviračiais n24 kaukė, leqi spidometras, laikiklis vakarų dviračiais, vakarų dviračiais 26 užraktas, dviračiais ispanija.

SKU: 12234

Dviračių Kompiuterio Pavadinimas VAKARŲ DVIRAČIŲ Nuoma Kompiuterio Vandeniui 20 Funkcijas Spidometras Odometras Dviračių Šviesos LED Laidinio Belaidžio Dviratį Chronometras

1. Naudojami dviejų rūšių padangų spec

2. Atminties funkcija

3. Greitis tendencija

4. BPD esamas Greitis

5. ODO Odometras

6. DST Atstumas vieną kelionę

7. MXS Maksimalus greitis

8. AVS Vidutinis greitis

9. TM Laikas važiuoti

10. CLK (12h|24h)\Laikrodis

11. CAL Kalorijų Lygis

12. RIEBALAI Riebalai dega measureement

13. TEM Temperatūra

14. SW Laikas (sekundėmis žiūrėti)

15. Nuoroda mažos galios

16. Techninės priežiūros ir priminti, funkcija

17. Pritaikoma KM\val M\hr

18. NUSTATYMAS VARANTYS DVIRAČIŲ (0mm-99999mm)

19. Numatytoji vertė ridos nustatymas

20. Auto on \off

Pirkėjo pranešimo atstumas tarp belaidžio paleidimo ir themagnetic gyventojui yra maždaug 1,5 mm (kuo arčiau jautresnis) atstumas tarp dviračio kompiuterio ir magnetinė galvutė turėtų būti per 60cm

Instrukcijos:

1About apšvietimas: Per 17:00-7:00,ekrane bus apšviesta iki 4 sekundes, kai paspaudžiate bet kurį klavišą , O jei norite, kad ekrane visada apšviesta , paspauskite abu vidurio ir į dešinę klavišą 1 sekundes išlaikyti ekrane visada degė šviesa.Paspauskite vidurio ir į dešinę klavišą 1 sekundes, vėl ją panaikinti . 2About švarus vertė: Paspauskite dešinįjį klavišą, norėdami patekti į DST PAGLOSTYTI TM režimu.pagal šį režimą , paspauskite vidurinį mygtuką, patikrinti riebalų ir kalorijų vertę.Paspauskite kairįjį mygtuką 3 sekundes,DST TM MXS AVS RIEBALŲ ir kalorijų ateina į '0'. 3 atstumas tarp dviračio kompiuterio ir magnetinės galvutės turi būti ne daugiau kaip 60cm.Atstumas tarp belaidžio paleidimo ir themagnetic gyventojui yra maždaug 1,5 mm(kuo arčiau jautresnis)

Šis modelis yra bevielis.Yra esate 4 spalvos ( Raudona Žalia Mėlyna ), jūsų nuoroda.

Susisiekite su mumis, norėdami gauti instrukcija anglų kalba, kai jūs gaunate kompiuterį,mes padėsime jums išspręsti klausimus naudojant.

Akumuliatorių Montavimas

Nuimkite akumuliatoriaus dangtelį ir įdėti gabalėlį CR2032 baterijos į bylą.Pranešimas: Teigiamo poliaus (+) turi būti nustatytas į viršų.Tada uždenkite dangtelį ir sraigtiniai žemyn.

Jutiklis ir MagnetInstallation

Įdiegti jutiklio ant priekinės šakės dviračių, ir Magnetas yra įdiegta į plieno vielos tuo pačiu pusės rato.Jutiklis gali būti underlaid su back-up plokštės ir naudoti dirželis pritvirtinti ant priekinės šakės.Ji turi būti įdiegta į 60cm atstumu nuo kompiuterio.Pakoreguoti lyginamąją vietą Daviklio ir Magneto.Lėktuvas turi veido induktyvumo, laikyti vietos turi būti 1,5 mm.Magnetas gali būti nustatyta ne centre Jutiklis face-to-face, tai geriau su galva ar uodega Jutiklis.

Pjedestalo Įrengimas

Priedai pack ten yra diržas, kuris gali būti naudojamas pritvirtinti Sėdynę ant rankenos, taip pat galime naudoti atsarginės plokštelę pritvirtinkite.

Kompiuterių Instaliavimas

Tiesioginio kompiuterį kartu lovelį, mygtukas stovėti nustatyti kompiuterį ir palaikykite.Pašalinti jį tiesiog reikia ištraukti atbuline kryptimi palei parašiutas.Patikrinkite įrengimas: Pasukite priekiniai varantys paleisti, atrodo, į ekraną patvirtinti, jei jis gavo signalą.Jei nėra gavusi signalą arba reakcijos nėra jautrus prašome nustatyti santykinę vietą Daviklio ir Magneto šiek tiek.

KM/h / M/h )Pasirinkite

Paspauskite dešinįjį klavišą, norėdami pasirinkti KM /h arba M/h režimas.

Paspauskite vidurinį mygtuką, kad patvirtintumėte.

Tada įveskite į Perimetro Nustatymo režimas.

Rato Perimetro Nustatymas

Ekrano rodo, 2060, pasirinkti tikslią ciklą savo dviratį pagal šį sąrašą.Paspauskite dešinįjį klavišą, norėdami pakeisti blykstės skaičių, tada paspauskite vidurinį mygtuką, kad jį patvirtintumėte.Nustatyti iš kairės numerį teisę numerį.Jis svyruoja nuo 0mm iki 9999mm.Tada jis ateina į rinkinį dviratį"II", ekranas rodo, 1860. Tą patį parametrą operaciją, kaip dviratis"aš".

Paspauskite vidurinį mygtuką, kad įeitumėte į svorio nustatymo režimas.

Svorio nustatymas

Paspauskite dešinįjį klavišą, norėdami pakeisti Kilogramą K į Svaras L.

Paspauskite vidurinį mygtuką, kad jį patvirtintumėte.

Numatytoji vertė svoris yra 065 kg, paspauskite dešinįjį klavišą, norėdami pakeisti numerį, paspauskite vidurinį mygtuką, kad patvirtintumėte.

Paspauskite vidurinį mygtuką, kad įeitumėte techninės Priežiūros pavojaus režimu.

Priežiūra įspėjimas

Techninės priežiūros numatytoji reikšmė yra: 0200, spauskite dešinį klavišą, pakeisti numerį, paspauskite vidurinį mygtuką, kad patvirtintumėte.

Dviračio Kompiuteris Funkcija 20 Funkcija, rasite informaciją
Sertifikavimo CE
Dviračio Kompiuteris paketo rūšies, 2 mėlynos pakuotės yra vielos chronometras
Modelio Numeris 0702022
Prekės Pavadinimas Vakarų Dviračiais
Prašymas MTB, kelių dviratį, Statomieji
Kilmės Žemyninė Kinija
Dviračio Kompiuteris paketo rūšies 1 Geltona pakuotės yra belaidžio chronometras
Dydis 65*45*15 mm
Svoris About 77g
Dviračio Kompiuteris Spalvos Juoda Raudona, Mėlynai juoda, Žalia Juoda
Chronometras ir Reikmenys Chronometras Atsparus Vandeniui
Laidinio Dviračio Kompiuteris LAIDINIU, Bevielis Dviračio Kompiuteris
Ekrano Apšvietimo Spalva Nuotrauka

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.