Pica Derinys Aukštos Kokybės Ir Žemos Kainos Pica Kūgio Krosnelė

0
0 Atsiliepimai

€1 637.67
Kiekis:
  • Kategorijos: Namų Apyvokos Prietaisai
  • Žymos: pramonės pica maker, maišelis didžiosios pica, butas silikono pica, profesinės pica maker, cukyi elektrine orkaite, kupranugaris pica, virtnamese pica, neapibrėžta kelnės, pica kūgio mašina 1, neapibrėžta auskarai rinkinys.

SKU: 1224599

Pica Kūgio Mašina Pagrindinės Ypatybės

1. Galėtų reguliuoti temperatūrą pagal skirtingas receptas. 2. Šildymo laikas pelėsiai gali būti kontroliuojamos pagal skirtingus tešlą. 3. Kiekviena forma turi nepriklausomą temperatūros kontrolės sistemą, kuri gali kontroliuoti temperatūrą, 0-300°C 4. Viso kūno mašinos yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris yra labai draugiškas aplinkai.

Pasukite Orkaitės Mašina Pagrindinės Ypatybės

1. Mašina turi 4 šildymo juostos, ir tai trunka tik 3-5 minutes, kad dirbti vidutiniškai. 2. Gali kontroliuoti temperatūrą, 0-300 ° C, rekomenduojame kontrolės 150-180 ° C. 3. Sukimosi greitis gali būti reguliuojamas. 4. Viso kūno mašinos yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris yra labai draugiškas aplinkai.

Garantija ir po garantinis

1.Garantija yra du metai. 2.Kiekvieną kartą, kai jūs vartoti, yra profesionalus aptarnavimas po pardavimo, siekiant padėti jums, nesvarbu, ar tai apie jūsų produktus ar jūsų grąžinimo ir keitimo.Ji bus išspręsta net jei jis yra efektyvus, ir jums.

Kilmės Žemyninė Kinija
Įtampa 220v
Galia (W) 3000W
Modelio Numeris PZ-4
Produkto Pavadinimas pica kūgio mašina
Produktas Pica Krosnyje mašina
Sertifikavimo CE
tarifo darbo 2000W
Prekės Pavadinimas JUEZHAN
Galia 3000W
tekstūros medžiagos Nerūdijančio Plieno

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.