Vėjo Vertino Už Kiemas, Sodas Kinetinė 3D Nerūdijančio Plieno Vėjo Suktukai Hummingbird Meno Amatų Papuošalai Dovanos Vejos Kiemo

0
0 Atsiliepimai

€9.31 €4.66
Kiekis:

SKU: 122527

3D Metalo Vėjo Suktuko.Specialių Hummingbird formų, patvarus Nerūdijančio Plieno medžiagų, išlaikyti testą jokio blogo oro.Lengva įdiegti ir nešiojamų atlikti.Vėjo Suktukai yra puikus Patalpų, Lauko Papuošalus, meno dekoro.

Tinka tiems, kurie mėgsta gyvūnus ir vėjo suktukai.

Plačiai naudojamos Vejos, Terasa, Sodas, Kiemas, svetainė, Miegamasis, Balkonas, ir daugiau vietos turėtų būti papuoštas.

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas tarp realaus vėjo suktukai ir nuotraukas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 3D Kinetinė Vėjo Suktuko

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Skersmuo: apie 15cm/5.91 colių

Grynasis svoris: apie 110g

Pakavimo Sąrašas

3D Kinetinė Vėjo Suktuko * 1

Kablys * 1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.3 D Kinetinė Vėjo Vertino: vėjo suktukas skirtas kinetinė ir unikalus.Besisukančios vėjo ir pareikšti patraukli 3D efektai suteikti žmonėms regėjimo malonumą.

2.Lauko & Patalpų Apdaila: puiki apdaila, kuri gali būti pakabinti ant bet kokio medžio, lempos, sienų, balkonų, langų, sodas, terasa, kiemas, balkonas, ir daugiau patalpų ir lauko vieta, pridėti spalvų.

3.Puikus Nerūdijančio Medžiaga: Pagaminti iš puikios nerūdijančio plieno ir padengtas apsauginiu epoksidine danga, vėjo suktuko yra patvarus naudoti ir atsparus oro sąlygoms.

4.Greitai Įrengimas: Įrengtas besisukantis kablys, lengvai pakabinti bet lauko ir vidaus vieta.Jokių papildomų priemonių reikia įrengti vėjo suktuko.

5.Dovanų Idėjos: vėjo suktuko yra puikus suteikti visiems meilės meno dekoro.Tinka Kalėdos, Velykos, Padėkos diena, Valentino Diena, Motinos Diena, gimtadienis, vestuvės, jubiliejus, dovanos ir kt.

Kilmės Žemyninė Kinija
Temos Gyvūnų
Medžiaga Metalo
Stilius Modernus Stilius

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.