Rėmo Nuotrauką Nuotraukų Rėmeliai Ornamentu Tėvynės Vėliava Darbalaukio Turėtojas Day4Thjuly Dekoro Medinis Nepriklausomybės Dovanos, 8X10, Pratybos

0
0 Atsiliepimai

€12.16 €5.47
Kiekis:

SKU: 1228723

Aprašymas

Praktiška ir dekoratyvinė foto rėmelį, kad lengvai atitinka jūsų skirtingiems poreikiams.Pagaminta iš medžio su sklandžiai atgal ir star juostelės ant priekio, foto rėmelis yra kruopščiai sukurta siekiant ir papuošti savo nuotraukas.Ar jūs laikykite jį savo namuose, biure, ar bet kur kitur, tai prašmatnus rėmas bus padaryti didelį dekoratyvinis efektas.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

- Medžiaga: Mediena

- Dydis: Apie 25.00 x erdvė 19.50 /.82 x 7.66 cm

- Aukščiausios kokybės medžiagos: medinės, sklandžiai atgal, žvaigždės ir juostelės priekyje, rėmas yra kruopščiai sukurta siekiant ir papuošti savo nuotraukas.

- Dekoratyviniai foto rėmelis: Įdėti mėgstamą nuotrauką į foto rėmelis, ir tada naudokite jį kaip gražus apdaila miegamasis, gyvenamasis kambarys, ir biurui.

- Šventiška atmosfera: Featuring klasikinis Nepriklausomybės Diena star juostele, foto rėmelis gali sukurti šventinę nuotaiką jūsų namuose.

-: Jūs galite suteikti šiai foto rėmelis kaip puikus Nepriklausomybės Dienos dovana savo šeimos nariams ir draugams, jie bus meilė jį.

- Paprasta naudoti: Lengvai atidaryti skirtukus ant nugaros, kad būtų lengva pasiekti įdėti nuotraukas.Medinis rėmas gali būti dedamas vertikaliai arba horizontaliai darbastalio ekrano.

1 x Foto rėmelis

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.