Piršto Gyro Piršto Suktuko Interaktyvus Žaislas Surinkimo Bloko Sensorinės Stimuliacijos Anti-Nerimas, Žaislas Suaugusiems, Vaikams, Juokinga Dovana

0
0 Atsiliepimai

€1.74 €1.13
Kiekis:
  • Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
  • Žymos: Fidget Suktuko, dviračio grandinės fidget, Aukso Snitch Fidget Suktuko, figit žaislai suaugusiems, stimming žaislas autizmas.

SKU: 1230005

Piršto Gyro Piršto Suktuko Interaktyvus Žaislas Surinkimo Bloko Sensorinės Stimuliacijos Anti-Nerimas, Žaislas Suaugusiems, Vaikams, Juokinga Dovana

Savybės:

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Rotacinis Blokuoti Žaislas: Dizainas su kiaušinio formos su rotate funkcija,ji gali suktis tarp pirštu, taip pat blokuoti žaislas vaikams "PASIDARYK pats", patogus montavimas prie fidget kiaušinis suktukas, nešiojamų dydis, kuris gali žaisti ir skatinti vaikų interesus, skatinti ir stiprinti smegenų vystymuisi, naudotis jų rankas & akių koordinavimą.

Pasirinktas Kvalifikacijos Medžiaga: Pagaminti kvalifikuotų tvirtos ABS plastiko, sklandžiai kraštai, taip pat dėvėti-atsparumas, netoksiški ir saugūs, draugiški vaikams.

Nešiojamų Žaislai: mažo dydžio gali būti laikomi rankose,lengva pasiimti su savimi, kad bet kada bet kur jums reikia paleisti savo spaudimą,kuris tinka biurų, bažnyčių, bibliotekų, stotys, specialiojo ugdymo klases, fizioterapijos ar švietimo tikslas.

Taikomos Įvairios Asmuo: Taikoma įvairių žmonių, tokių kaip nedėmesingumas, ir autizmo, kuris gali gerokai pagerinti ir padėti kasdienį stresą ir dirglumą, ir pagerinti koncentraciją.

Puiki Dovana Vaikams & Suaugusiems: Tinka vaikams ar suaugusiems, kaip gimtadienio dovanos, Kalėdų dovanos, ir paskatinti juos nemokamai ištirti jų mažas pasaulis ir su gera intelekto vystymąsi.

Specifikacija:

Produkto Matmenys: apytiksl. 8 x 6 cm/3.14 x 2.36 colių

Medžiaga: ABS Plastikas

Grynasis Svoris: apytiksl. 100g/0.22 lbs

Spalva: Atsitiktinė Pristatymo (Jei perkate daugiau nei vieną, spalvų gaunate bus patys, ar skirtingi.)

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Fidget Kiaušinių

pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Kilmės Žemyninė Kinija
Gaminio matmenys maždaug. 8 x 6 cm/3.14 x 2.36 colių
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y, 18+, 14+y
Medžiaga Plastikiniai, ABS Plastiko
Spalva Atsitiktinis pristatymas
Sertifikavimo CE

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.